Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Corneliu Furculiță a dezvăluit câți bani a primit Gațcan ca să adere la echipa lui Plahotniuc

  Președintele fracțiunii parlamentare PSRM, Corneliu Furculiță, a declarat că deputatul Ștefan Gațcan a părăsit fracțiunea în schimbul unei sume mari de bani. Liderul fracțiunii socialiștilor a menționat că despre acest lucru a fost informat chiar de Gațcan într-o discuție recentă, când i s-a propus 500 de mii de euro pentru a pleca din fracțiunea PSRM în favoarea grupului Pro Moldova. Corneliu Furculiță a făcut un apel către Gațcan, în calitate de medic, să doneze acești bani în fondul de combatere a pandemiei COVID-19.

  „Mă adresez domnului Gațcan. Sunt sigur că ați primit o sumă foarte frumoasă, este absolut precis, fiindcă suma pe care mi-ați spus că v-au promis-o, nu v-a satisfăcut. Sigur s-a triplat. Fiind medic, vă rog, să depuneți mandatul, iar banii pe care i-ați luat să-i donați în fondul de combatere a pandemiei COVID-19. Sunteți medic și știți cât de greu le este medicilor”, a spus Furculiță.

  Deputatul PSRM a îndemnat să facă același lucru toți deputații transfugi din Parlament.
  ”Dacă ați dona toate sursele primite pentru traseismul politic, credeți-mă, am rezolva multe probleme în medicină”, a menționat Furculiță.

  Președintele fracțiunii parlamentare PSRM i-a cerut lui Gațcan să-și depună mandatul și a anunțat că se va adresa chiar astăzi Procuraturii Generale cu o sesizare în care va anunța organul de urmărire penală despre discuțiile pe care le-a avut cu Gațcan, în care ultimul a anunțat că i s-a propus 500 de mii de euro pentru a pleca din fracțiunea PSRM.

  NOTĂ: Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Facebook

  SOCIAL

  Pacienții, care au avut de suferit din cauza unei erori medicale, vor primi despăgubiri materiale. Totodată, doctorii ar putea fi asigurați pentru cazuri de...

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a comentat atacurile PAS și a Maiei Sandu la adresa Comisiei Electorale Centrale.

  SOCIAL

  Grupurile de producători agricoli vor primi un sprijin financiar de la stat de până la 1,5 milioane de lei pe an. Un proiect de...

  SOCIAL

  Președintele Igor Dodon susține că autoritățile vor acorda în continuare sprijin agricultorilor, dar nu în detrimentul altor programe și obligații sociale. Șeful statului a...

  Copyright © 2020