Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Corneliu Furculiță a comentat atacul PAS la adresa CEC

  Președintele fracțiunii PSRM, Corneliu Furculiță a comentat atacurile PAS și a Maiei Sandu la adresa Comisiei Electorale Centrale.

  Într-un mesaj publicat pe Facebook, socialistul a scris că pretențiile înaintate de PAS sunt aberante, atâta timp cât legea pe care o contestă a fost modificată la inițiativa lor.

  “Evident că atunci când o dai în bară, există o singură soluție: să găsești țapul ispășitor și cel mai bun, în acest caz, este președintele CEC, care este membrul aceluiași partid și tot partidul l-a înaintat în această funcție. În acest caz, stimați conducători ai acestui partid, aveți o turmă de țapi ispășitori, care strigă și își bat copitele de podeaua și ușa Parlamentului, dar în același timp habar nu au despre tot ce se întîmplă”, a scris Furculiță.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  POLITICA

  Curtea Constituțională a indicat din nou care este locul Președinției și i-a interzis Maiei Sandu să încalce Constituția, să demită și să numească miniștrii...

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  SOCIAL

  Proiectul ”Salvăm copiii din lumea tăcerii”, lansat la inițiativa lui Igor Dodon, va sprijini în continuare copiii cu deficiențe de auz. De Ziua Mondială...

  POLITICA

  Deputații PSRM au avut, astăzi, o ședință de lucru cu liderul socialiștilor, Igor Dodon, la care s-a discutat agenda de lucru pentru următoarea perioadă.

  Copyright © 2020