Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Continuă evacuarea chioșcurilor

  Chioșcurile din Capitală, care activează fără autorizație, vor fi evacuate. Viceprimarul Inga Ionesii a solicitat astăzi, la ședința operativă a serviciilor municipalității, ca până în data de 1 ianuarie, serviciile de profil din cadrul preturilor, să evacueze instalațiile rescpective.

  Viceprimarul Capitalei, Inga Ionesii, susține că agenții economici vor putea semna contractele de amplasare a gheretelor doar după ce vor achita o primă parte din suma prevăzută în acord. Iar unele gherete care au fost instalate în parcuri în perioada estivală, vor fi relocate pe loturile câștigate la licitație.

  Inga Ionesii, viceprimar mun. Chișinău

  «Până vineri, să fie evacuate gheretele amplasate pentru perioada estivală și pentru care nu sunt aprobate schemele de amplasare de către Consiliul municipal. Atenționez încă odată, avem foarte multe gherete amplasate în oraș pentru care nu au fost aprobate schemele de amplasare».

  La începutul lunii decembrie, în urma licitațiilor pentru obținerea dreptului de amplasare a gheretelor în parcurile orașului, municipalitatea Chișinău a obținut peste 50 de milioane de lei.

  a-tv.md

  Copyright © 2020