Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Consultări cu reprezentanții HORECA

  Reprezentanții Primăriei anunță consultări cu proprietarii de localuri, în contextul numărului mare de cazuri de COVID-19. Subiectul a fost discutat în cadrul ședinței autorităților publice locale din această dimineață.

  Timp de o săptămână, responsabilii din cadrul Primăriei Chișinău, în comun cu agenții economici și cu specialiștii în sănătate publică, vor discuta despre eventualele măsuri pe care le vor întreprinde în contextual actualei situați epidemilogice din țară. Potrivit primarului municipiului Chșinău, în urma întrevederilor, vor fi luate decizii ce țin de activitatea HoReCa.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Urmează să vedem care urmează să fie deciziile și iarăși să revenim pe formula identificării unei soluții pe termen foarte scurt. Lumea trebuie să înțeleagă și să respecte regulile, în contextul în care sărbătorile și trebuie să evităm magazinele arhipline, matineele, sărbătorile în grup”.

  Reprezentanții Primăriei Chișinău precizează că autoritățile au fost informate că în unele instituții ar urma să aibă loc petreceri corporative, ceea ce contravene actualei situații sanitare din țară.

  a-tv.md

  Copyright © 2020