Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Consilierul municipal, ex-deputatul Veaceslav Nedelea, părăsește Partidul Democrat

  Singurul consilier municipal din Chișinău din partea PDM, Veaceslav Nedelea, lider al organizației Buiucani a democraților, a părăsit formațiunea condusă de Pavel Filip.

  „Până aici a mers ostașul (…). Da, am fost circa 11 ani ostaș al PDM, membru al CNP, președinte al Organizației de Sector Buiucani, municipiul Chișinău. Am fost un membru fidel și dedicat activităților politice și organizatorice. Am fost deputat. Actualmente sunt Consilier municipal de Chișinău. Plec din PDM din motive care au la bază dezacordul meu cu politica conducerii de promovare în funcțiile politice, cu „restaurația”, dacă vreți (…). Nu datorez explicații nimănui decât colegilor mei din echipa PDM Buiucani cărora le voi oferi și care sper să mă înțeleagă. Îmi asum pe deplin acest gest. Caracterul unui politician rezultă din capacitatea acestuia de a-și asuma anumite decizii. Vă asigur pe toți că nimeni nu m-a „racolat”, „cumpărat” sau „ademenit””, a scris Nedelea, care a explicat că nu este de acord cu politica de cadre la nivelul central al PDM.

  Fostul deputat democrat Veaceslav Nedelea s-a ales cu un mandat de consilier municipal în luna iunie a anului 2019.

  Nedelea a candidat pe circumscripția uninominală nr. 27 la alegerile parlamentare din februarie 2019, însă nu a reușit să obțină mandatul.

  Sinteza.org

  Facebook

  Copyright © 2021