Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Consilier municipal al PSRM: PAS, PPDA, PL, ȘOR sunt împotriva licitațiilor

  Vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov, a menționat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare că fracțiunile municipale PAS, PPDA, PL, ȘOR acționează după principiul „cu cît este mai rău în oraș, cu atît mai bine pentru ei”.

  Mai mult decît atît, aceste fracțiuni au eliminat din nou subiectul licitației de teren pentru o serie de loturi de pe ordinea de zi a consiliului municipal din 23 iulie.

  „Din 2013, Primăria Chișinău NU a organizat licitații, în opinia mea, intenționat:

  – Aceasta a dus la apariția unei scheme de furt de teren prin decizii judecătorești;

  – o întreagă industrie de defrișare a terenurilor a apărut sub administrația liberală a orașului;

  – construcția clădirilor care încalcă spațiul public, inclusiv cel al terenurile pentru copii și sport din cauza lipsei unei alternative.

  – prețurile pentru parcele sunt incredibil de mari din cauza lipsei terenurilor.

  Reamintesc că la ședința Consiliului din 19 mai 2015 (da, cînd Dorin a fost tîrît de ureche), au fost tăiate mai mult de 800 de terenuri !!!

  Care este logica refuzului de a licita a acestor fracțiuni? Este simplu: folosesc logica „cu cît este mai rău în oraș, cu atît mai bine pentru ei”, sunt împotriva obținerii banilor în buget, împotriva îmbunătățirii activității economice.

  Nu le place deloc succesul primarului general Ion Ceban. Pentru ei – “alianța” uimitoare dintre PAS, PPDA, PL, ȘOR este foarte asemănătoare cu Parlamentul”, a scris Alexandr Odințov.

  socialiștii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, susține că odată ce a obținut puterea deplină PAS trebuie să coboare de pe baricade și să înceapă să muncească....

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, consideră că PAS nu s-a așteptat să obțină puterea absolută în urma alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie. Liderul Blocului...

  POLITICA

  Din disperare, PAS și Maia Sandu au închis 30 de secții de vot pentru transnistreni. Astfel liderul PSRM, Igor Dodon, a comentat decizia Curții...

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a calificat drept false informațiile publicare în unele media despre o presupusă participare a sa la o vânătoare sau despre...

  Copyright © 2021