Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Consilier municipal al PSRM: PAS, PPDA, PL, ȘOR sunt împotriva licitațiilor

  Vicepreședintele fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov, a menționat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare că fracțiunile municipale PAS, PPDA, PL, ȘOR acționează după principiul „cu cît este mai rău în oraș, cu atît mai bine pentru ei”.

  Mai mult decît atît, aceste fracțiuni au eliminat din nou subiectul licitației de teren pentru o serie de loturi de pe ordinea de zi a consiliului municipal din 23 iulie.

  „Din 2013, Primăria Chișinău NU a organizat licitații, în opinia mea, intenționat:

  – Aceasta a dus la apariția unei scheme de furt de teren prin decizii judecătorești;

  – o întreagă industrie de defrișare a terenurilor a apărut sub administrația liberală a orașului;

  – construcția clădirilor care încalcă spațiul public, inclusiv cel al terenurile pentru copii și sport din cauza lipsei unei alternative.

  – prețurile pentru parcele sunt incredibil de mari din cauza lipsei terenurilor.

  Reamintesc că la ședința Consiliului din 19 mai 2015 (da, cînd Dorin a fost tîrît de ureche), au fost tăiate mai mult de 800 de terenuri !!!

  Care este logica refuzului de a licita a acestor fracțiuni? Este simplu: folosesc logica „cu cît este mai rău în oraș, cu atît mai bine pentru ei”, sunt împotriva obținerii banilor în buget, împotriva îmbunătățirii activității economice.

  Nu le place deloc succesul primarului general Ion Ceban. Pentru ei – “alianța” uimitoare dintre PAS, PPDA, PL, ȘOR este foarte asemănătoare cu Parlamentul”, a scris Alexandr Odințov.

  socialiștii.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele fracțiunii PSRM în Parlament, Corneliu Furculiță, a îndemnat deputații din fostul Bloc ACUM să înceteze speculațiile cu privire la funcționalitatea Guvernului. Deputatul socialist...

  POLITICA

  Deputatul PSRM, Vasile Bolea, președintele comisiei juridice, numiri și imunități le-a solicitat colegilor din fracțiunile PAS și PPDA să nu acționeze oportunist, ci profesionist...

  POLITICA

  Deputații Platformei DA intenționat au propus ca pe agenda Parlamentului să fie introdusă inițiativa legislativă, care i-ar permite Diasporei să voteze două zile la...

  POLITICA

  Deputații PAS, partid condus de Maia Sandu, pe parcursul anilor 2017-2018 au primit milioane de lei de la mai multe ONG-uri finanțate de Fundația...

  Copyright © 2020