Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Conductele pluviale de pe Albișoara, în stare deplorabilă. Cele curățite erau blocate în proporție de 90%

  Rețelele pluviale de pe strada Albișoara sunt blocate în proporție de 90 %. Cel puțin asta spun responsabilii de la primărie, după ce echipa de muncitori italieni au început de săptămâna trecută lucrările de curățare. Astfel, lucrările au loc pe strada Albișoara 8, unde dintr-o țeavă de 170 de metri, au fost curățiți 70 de metri. Astfel, din raportul oferit de muncitori, 90% din țeavă era blocată.

  Între timp, aceștia au reușit să curețe peste 100 de metri de conductă pluvială adiacentă, în total 187 de metri fiind deblocați.

  Responsabilii de la primărie spun că sunt conducte care sunt blocate în proporție de 100%

  Agentul economic va întocmi un raport video despre care este stare tuturor canalizărilor magistrale de pe Albișoara.

  „Ne propunem procurarea unei astfel de autospeciale în cadrul direcției transport pentru a curăța toate gurile de captare din capitală. Costul unei autospeciale de acest fel costă în jur de jumătate de milion de euro”, a declarat Ion ceban.

  În maxim o lună, toate gurile de captare de pe strada Albișoara vor fi desfundate pentru a evita inundațiile în cazul ploilor puternice, a mai adăguat acesta.

  ionceban.md

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a primit astăzi vizita de curtoazie a noului ambasador al Republicii Austria la Chișinău, Stella Avallone.

  POLITICA

  PSRM este gata să acorde Primăriei Chișinău tot suportul necesar în soluționarea problemelor din municipiu și realizării obiectivelor propuse. Despre aceasta l-a anunțat președintele...

  POLITICA

  Ion Ceban spune că își va duce mandatul de primar general până la capăt, întrucât vrea o capitală adevărată, mult mai confortabilă pentru locuitori....

  SOCIAL

  Primul compactor din Moldova, care asigură compactarea tehnologică a deșeurilor a fost achiziționat de către Primăria Municipiului Chișinău. Despre aceasta a anunțat primarul general...

  Copyright © 2020