Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Conducerea de vârf a țării a desfășurat ședința săptămânală

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința săptămânală cu Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi și Primul ministru, Ion Chicu.

  Oficialii au analizat rezultatele activității conducerii de vârf a țării pe parcursul săptămânii trecute și au discutat planurile pentru zilele următoare. În primul rând, demnitarii au abordat finalizarea stării de urgență, care a durat 60 de zile.

  Interlocutorii au reiterat că măsurile sanitare și epidemiologice trebuie respectate și în continuare, deoarece pandemia COVID-19 nu s-a terminat nici în lume, nici în Republica Moldova. Reieșind din acest considerent, Comisia Națională Extraordinară pentru Sănătate Publică a decis să introducă cod roșu pentru a preveni răspândirea ”explozivă” a coronavirusului în următoarea perioadă.

  “Sunt ferm convins, că organele publice centrale și locale împreună cu sistemul medical vor face față acestei provocări și în continuare. Totodată, conducerea țării va întreprinde un șir de acțiuni pentru a ajuta agenții economici care trec o perioadă foarte grea din cauza crizei pandemice”, a conchis Igor Dodon.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Președintele PSRM, Igor Dodon a avut o ședință cu deputații socialiști din Parlament. În cadrul ședinței a fost făcut un schimb de opinii vizavi...

  POLITICA

  Președintele PSRM Igor Dodon a prezidat ședința staffului raional Călărași al Blocului electoral al Comuniștilor și Socialiștilor.

  POLITICA

  Astăzi, în cadrul ședinței fracțiunii parlamentare a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova, care a fost prezidată de liderul PSRM Igor Dodon, a fost discutată...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Speakerul Zinaida Greceanîi a convocat, astăzi, o ședință de lucru cu participarea membrilor Guvernului în exercițiu, în frunte cu Prim-ministrul interimar Aureliu Ciocoi.

  Copyright © 2021