Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Conceptul de modernizare a Pieței Centrale va fi discutat și votat în CMC, săptămâna viitoare

  Conceptul de modernizare a Pieței Centrale a fost definitivat, iar joi, în cadrul unei ședințe a grupului de lucru va fi discutat.

  Potrivit primarului general Ion Ceban, săptămâna viitoare urmează să fie analizat și votat în Consiliul Municipal. Ulterior, se vor lansa licitațiile pentru contractarea serviciilor, conform caietului de sarcini.

  Proiectul prevede crearea parcărilor pe perimetrul Pieței Centrale, modernizarea mobilierului în piață și a gheretelor. La fel este prevăzută implicarea acelor agenți economici, care au în proprietate hale și încăperi. Aceștia vor participa nemijlocit la modernizarea întreprinderii municipale.

  Mai mult, se planifică modernizarea și Pieței Cărbunarilor, care este o parte a Pieței Centrale. Aici se preconizează amenajarea teritoriului, iar mașinile care stau pe strada Ismail și vând angro, să fie trecute în Piața Cărbunarilor.

  În acest context, se va elibera strada, iar ei să activeze în regim legal.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Deși nu a funcționat o perioadă de timp, din februarie și până în iunie s-au realizat mai multe acțiuni pentru dezvoltarea Întreprinderii Piața Centrală.

  SOCIAL

  Planul de acţiuni privind elaborarea Planului Urbanistic General (PUG) al municipiului Chișinău a fost votat în Consiliul Municipal Chișinău.

  POLITICA

  Politica externă echilibrată este un instrument important pentru asigurarea bunăstării cetățenilor unei țări. Este opinia președintelui țării Igor Dodon, exprimată în cadrul emisiunii Președintele...

  SOCIAL

  Situație extrem de complicată la Piața Centrală. Lucrările de reparație a străzii Tighina ar putea întâmpina impedimente, din cauza comercianților care au privatizat gheretele...

  Copyright © 2020