Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Conceptul de modernizare a Pieței Centrale va fi discutat și votat în CMC, săptămâna viitoare

  Conceptul de modernizare a Pieței Centrale a fost definitivat, iar joi, în cadrul unei ședințe a grupului de lucru va fi discutat.

  Potrivit primarului general Ion Ceban, săptămâna viitoare urmează să fie analizat și votat în Consiliul Municipal. Ulterior, se vor lansa licitațiile pentru contractarea serviciilor, conform caietului de sarcini.

  Proiectul prevede crearea parcărilor pe perimetrul Pieței Centrale, modernizarea mobilierului în piață și a gheretelor. La fel este prevăzută implicarea acelor agenți economici, care au în proprietate hale și încăperi. Aceștia vor participa nemijlocit la modernizarea întreprinderii municipale.

  Mai mult, se planifică modernizarea și Pieței Cărbunarilor, care este o parte a Pieței Centrale. Aici se preconizează amenajarea teritoriului, iar mașinile care stau pe strada Ismail și vând angro, să fie trecute în Piața Cărbunarilor.

  În acest context, se va elibera strada, iar ei să activeze în regim legal.

  a-tv.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a prezidat ședința de lucru a fracțiunii Partidului Socialiștilor din Consiliul Municipal Chișinău.

  POLITICA

  Președintele Partidului Socialiștilor din Republica Moldova Igor Dodon a desfășurat o întrevedere de lucru cu fracțiunea PSRM din consiliul municipal Chișinău, la care a...

  POLITICA

  Igor Dodon este de părerea că deputații nu ar trebui să voteze un Guvern propus de Maia Sandu. În cadrul unei emisiuni la NTV...

  SOCIAL

  Consiliul Municipal Chișinău a aprobat Contractul de Grant, în valoare de 3,3 milioane de euro, acordat de Uniunea Europeană, pentru implementarea proiectului „MOVE IT...

  Copyright © 2020