Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cod galben de răcire bruscă a vremii

  Meteorologii au emis pentru zilele de vineri și sâmbătă, 18 și 19 septembrie, avetizare cod galben de scădere bruscă a temperaturii aerului. Sâmbătă, în orele dimineții, izolat în raioanele de nord, la suprafața solului se vor înregistra înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius.

  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperatura aerului va scădea brusc în legătură cu pătrunderea unei mase de aer rece de origine arctică. Vineri, răcirea vremii va fi însoțită de intensificări de vânt din nord-vest cu rafale de 15-20 m/s.

  Temperatura maximă ziua va oscila între +15 și +20 de grade Celsius. Minima noaptea va oscila între +4 și +10 grade Celsius. Sâmbătă dimineața, în raioanele de nord, la suprafața solului se vor înregistra înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius.

  ipn.md

  Facebook

  SOCIAL

  Meteorologii moldoveni au emis marți, 5 octombrie, o nouă avertizare cod galben de înghețuri pe întreg teritoriul țării.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat anunță că în perioada 21-24 septembrie se prevăd înghețuri cu intensitatea de până la -1..-3°С.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  Copyright © 2021