Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cod galben de răcire bruscă a vremii

  Meteorologii au emis pentru zilele de vineri și sâmbătă, 18 și 19 septembrie, avetizare cod galben de scădere bruscă a temperaturii aerului. Sâmbătă, în orele dimineții, izolat în raioanele de nord, la suprafața solului se vor înregistra înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius.

  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, temperatura aerului va scădea brusc în legătură cu pătrunderea unei mase de aer rece de origine arctică. Vineri, răcirea vremii va fi însoțită de intensificări de vânt din nord-vest cu rafale de 15-20 m/s.

  Temperatura maximă ziua va oscila între +15 și +20 de grade Celsius. Minima noaptea va oscila între +4 și +10 grade Celsius. Sâmbătă dimineața, în raioanele de nord, la suprafața solului se vor înregistra înghețuri cu intensitatea de -1..-2 grade Celsius.

  ipn.md

  Facebook

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a prelungit până pe 21 august Codul Galben de pericol excepţional de incendiu.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a completat Codul Galben de pericol excepţional de incendiu cu avertizare de caniculă, care va fi în vigoare, pe...

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat că menţine pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova,...

  Copyright © 2020