Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cod Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunțat că menține pe parcursul zilei de astăzi Codul Galben de instabilitate atmosferică pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

  Potrivit meteorologilor, în perioada indicată se prevede instabilitate atmosferică: descărcări electrice, izolat averse (15-35 l/m2) însoțite de vijelie de până la 15-20 m/s și grindină.

  De asemenea, Centrul hidrologic al Serviciului Hidrometeorologic de Stat a anunțat, în legătură cu ploile abundente, Cod Galben de scurgeri intensive pe pante cu risc de inundații locale. Apa se va scurge în limitele albiei minore.

  De asemenea, administrația publică locală, agenții economici, în subordinea cărora se află acumulări de apă, sunt avertizați să atragă atenție la starea barajelor, podurilor şi căilor de evacuare a apei.

  Conform SHS, în următoarele zile se vor menține valori termice între 25-28 grade Celsius cu vreme ploioasă. Noaptea, mercurul termometrelor va indica 15-20 grade.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a anunțat pentru 5-6 iulie Cod Galben de instabilitate atmosferică.

  Copyright © 2021