Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cod galben de caniculă în toată țara. Ce temperaturi ne așteaptă?

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat (SHS) a anunţat, în perioada 16-19 august, pe întreg teritoriul ţării, Cod Galben de caniculă.

  Potrivit meteorologilor, în perioada indicată se prevede creșterea temperaturii aerului până la +35 grade Celsius.

  În acest context, medicii atenționează, în special persoanele în vârstă, femeile însărcinate, copiii şi pacienţii cu maladii cardiovasculare şi respiratorii, alergicii să evite expunerea la soare, să opteze pentru haine deschise, de preferat din pânză naturală, să-şi acopere capul şi să aibă grijă de hidratare.

  Conform meteorologilor, ploile cu descărcări electrice ar putea reveni astăzi, preponderent în regiunea de nord a ţării.

  moldpres.md

  SOCIAL

  Serviciul Hidrometeorologic de Stat a emis o avertizare cod galben de înghețuri. Iată când se va răci vremea.

  SOCIAL

  Sinopticienii au emis astăzi cod galben de intensificări ale vântului, care este valabil pe tot teritoriul țării începând cu ora 15:00.

  SOCIAL

  Confederaţia Naţională a Sindicatelor din Republica Moldova (CNSM) a solicitat agenţilor economici să asigure toate măsurile prevăzute de legislaţie, astfel încât salariaţii să nu...

  LUMEA

  După 10 zile marcate de un val de căldură sufocantă, temperaturile din Grecia vor urca şi mai mult în cursul zilei de joi şi...

  Copyright © 2021