Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte Accent INFO

  Coaliția Sandu-Candu-Plaha-Șor, bătută în cuie

  Lidera PAS, Maia Sandu, a anunțat astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, că deputații din partidul pe care îl conduce vor vota pentru adoptarea moțiunii de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Astfel, fracțiunea Partidului Acțiune și Solidaritate intră în coaliție deschisă cu grupările PRO Moldova și Șor, în spatele cărora stă oligarhul Vlad Plahotniuc. Cetățenii sunt critici față de gestul Maiei Sandu și spun că demiterea Guvernului, în toiul pandemiei de coronavirus, este inoportună.

  Maia Sandu, președintele PAS

  «Fracțiunea PAS va semna astăzi moțiunea Platformei DA împotriva Guvernului, în speranța că PD își va revedea poziția și va sprijini demiterea acestui guvern față de care la fel are pretenții».

  Cetățenii nu privesc cu ochi buni inițiativa coaliției Sandu-Candu-Plaha-Șor de a demite actualul Guvern..

  „Este un dezastru total. Într-o situație atât de dificilă în care se află țara noastră, pur și simplu nu sunt cuvinte, cât de mult se arată indignată populația. Bine ar fi să se concentreze și să găsească o soluție clară și optimă pentru a ajuta poporul nostru”.

  «Eu cred că e un lucru prost ca, pe timpul acesta ei încearcă să facă politică din sărăcia pe care o avem».

  „Eu nu înțeleg numai un lucru, cum așa, acest Șor, care este în căutare și Plahotniuc, ei sunt încă deputați? Ce fel de legi sunt acestea? Ce, nimeni nu poate să-i scoată cumva din aceasta? Ce fel de deputați sunt ei? Doamne ferește!”.

  „Sunt total împotriva acestor schimbări. Consider că, asemenea decizii nu sunt binevenite. Trebuie numaidecât ca, mai întâi, cei de la conducere să rezolve problema cu pandemia”.

  «Eu îi rog pe ei ca, toți împreună, cei care stau în frunte, să se gândească la noi, mai repede să trecem peste perioada de pandemie. Ca acești copii să poată merge la grădiniță, oamenii să primească salarii, iar noi pensie. Priviți, toată lumea râde de noi».

  Amintim că, aseară, Maia Sandu a avut o întrevedere și cu liderul democraților, Pavel Filip. Lidera PAS a încercat să îl convingă pe președintele PDM să intre în jocul coaliției Sandu-Candu-Plaha-Șor. Pavel Filip a anunțat, însă, că nu se va așeza la masa de discuții cu traseiștii.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020