Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  CNAS a finanțat prima tranșă a indemnizațiilor pentru incapacitate temporară de muncă

  Casa Naţională de Asigurări Sociale informează că a fost finanţată prima tranşă a indemnizaţiilor pentru incapacitate temporară de muncă, în valoare de 33.1 mln lei.

  Totodată, conform graficului stabilit, pot intra în posesia banilor și beneficiarii de alte prestații sociale, cum ar fi: pensii, alocaţii, compensaţii băneşti lunare în schimbul asigurării cu produse alimentare, suportul financiar, ajutorul de deces, etc. Pentru acestea au fost alocate mijloace bănești în mărime de 1 miliard 473.6 mln lei.

  Reamintim că sumele cuvenite pot fi ridicate de la instituţiile bancare sau din orice oficiu poştal, indiferent de locul de domiciliu.

  moldpres.md

  Facebook

  Noutăţi

  Mai multe modificări legislative privind acordarea indemnizațiilor pentru familiile cu copii au intrat astăzi în vigoare. Potrivit Casei Naționale de Asigurări Sociale (CNAS), persoana...

  ECONOMIE

  Casa Națională de Asigurări Sociale a anunțat astăzi că au fost transferate mijloace bănești pentru plata îndemnizațiilor.

  SOCIAL

  Persoanele fizice care au desfășurat activitate în perioada de până la 01.01.1999 vor prezenta carnetele de muncă la Centrele Teritoriale de Asigurări Sociale pentru...

  SOCIAL

  Guvernul în exercițiu, întrunit astăzi în ședință, a aprobat alocarea mijloacelor financiare pentru acordarea indemnizației unice în cazul personalului decedat de COVID-19.

  Copyright © 2021