Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Circul va fi restaurat!

  Circul din Chișinău, una dintre cărțile de vizită ale orașului, va fi restaurat în perioada ce urmează, conform standardelor internaționale. Vestea a fost dată de directorul Circului, Andrei Locoman. El a declarat că, în vara acestui an, proiectul de renovare va fi prezentat publicului larg.

  După o perioadă mare de timp, Circul din Chișinău va fi readus la viață. În această perioadă au loc ultimele pregătiri pentru prezentarea proiectului și începerea primelor lucrări. Atât conducerea, cât și cetățenii își doresc ca designul fațadei să rămână același.
  Andrei Locoman directorul Circului

  «În aceste momente, lucrăm la proiectul de restaurație capitală a arenei mari a Circului. Lucrările vor fi efectuate de o companie italiană, care a câștigat concursul internațional. Acum suntem în plin proces de lucru privind reparația Circului din Chișinău. Procesul nu este întrerupt, el continuă. Sunt șanse foarte mari să vedem Circul renovat».

  Anterior, a fost anunțat că renovarea Circului din Chișinău va avea loc în cadrul Programului Uniunii Europene „Măsuri de consolidare a încrederii”, implementat de Programul de dezvoltare al ONU. Circul din Chișinău a fost construit în 1981. În ceea ce privește frumusețea și comoditatea, el a fost considerat al patrulea în lume și primul în URSS. În vremurile sovietice, în doar o lună, Circul de la Chișinău a susținut până la 57 de spectacole.

  a-tv.md

  Copyright © 2020