Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cine sunt victimele tragediei din Italia: două familii întregi au murit. Telefericul s-a rostogolit pe versant 500 de metri

  Cinci grupuri de persoane s-au urcat în cabina telefericului prăbușit duminică în Italia, inclusiv două cupluri cu copii mici. Sosiseră din Varese, Piacenza, Verbania sau Pavia. Două familii întregi au murit în tragedia care a șocat și îndurerat Italia.

  În imagine: Tal Peleg, 26 ani, Amit Biran, 30 ani, Tom, 2 ani

  Revizia cablurilor de la telefericul care leagă Stresa de Mottarone a fost făcută în 2020, iar în 2016 s-au cheltuit 4 milioane de euro pentru renovări, scrie La Repubblica care prezintă poveștile victimelor ”care au murit la un pas de cer”. În total 14 persoane, din 15, și-au pierdut viața după ce telecabina a căzut și s-a rostogolit pe versant aproape 500 de metri, potrivit mărturiei unui salvator.

  Silvia Malnati de 26 de ani și partenerul ei Alessandro Merlo, 29 de ani, au pierit în tragedie. Ambii locuiau în Varese. „Orice ai putea face, orice vis ai avea, începe”, este mesajul postat de Silvia pe rețelele de socializare când a absolvit economia și managementul pe 23 martie. Era fericită că și-a găsit de lucru, fiind recent angajată la o parfumerie din Milano.

  Un alt cuplu care a murit: Serena Costantino, în vârstă de 27 de ani din Calabria și iubitului ei iranian, Mohammadreza Shahaisavandi, în vârstă de 23 de ani. S-au mutat recent la Verbania, după ce Serena, care a terminat Universitatea Sapienza din Roma, a câștigat o bursă de cercetare pe 15 martie. Logodnicul ei era student și lucra într-un bar pentru a-și plăti studiile. Acum, autoritățile vor avea sarcina dificilă de a alerta familia băiatului, care locuiește încă în Iran.

  Pentru Roberta Pistolato, de 40 de ani și soțul ei Angelo Vito Gasparro, 45 de ani, aceasta trebuia să fie o vacanță cadou de ziua ei de naștere. 2 zile pentru a urca de la Isola Bella până la vârful Mottarone.
  Ultimul mesaj către cei dragi a fost: „Urcăm în telecabină”. Amândoi au crescut în Bari și de câțiva ani s-au mutat în provincia Piacenza. El este agent de pază, ea este medic. În ultima vreme a fost implicată în campania de vaccinare anti-Covid, atât în ​​centre, cât și la domiciliu, pentru a ajunge la pacienți fragili și vârstnici.

  Vittorio, Elisabetta și Mattia – o întreagă familie a murit. „O uriașă tragedie a devastat o întreagă familie din comunitatea noastră”, a comentat Cristiano Citterio, primarul orașului Vedano Olona (Varese), prăbușirea telecabinei în care și-au pierdut viața trei dintre concetățenii săi. Printre victime se numără Vittorio Zorloni, în vârstă de 54 de ani, soția sa Elisabetta Persanini, 38 de ani și fiul lor Mattia, de 5 ani. „Știu doar că Vittorio plecase într-o călătorie cu familia sa, așa cum au făcut mulți alți italieni în această duminică de libertate după lunile de izolare. Rudele au plecat deja să recunoască cadavrele. Întreaga comunitate îi sprijină în acest moment de durere cumplită”.

  O altă familie întreagă distrusă. Amit și Tal, din Israel, au murit într-o zi însorită în timpul unei excursii la munte care – spune Milo Hasbani, președintele comunității evreiești din Milano – ar fi trebuit să le șteargă din griji. Au pierit Amit Biran, de 30 de ani, care se mutase la Pavia în 2018 pentru a studia medicina, soția sa, Tal Peleg, în vârstă de 27 de ani, și Tom, fiul cel mic de doar doi ani, care s-a născut în Italia. Cu ei, erau alte două rude care au venit din Israel să-i viziteze. Singurul supraviețuitor este cel mai mare copil, de cinci ani. Când a ajuns, în stare gravă, la spitalul pentru copii din Torino plângea disperat și repeta întruna: „Lasă-mă în pace, lasă-mă în pace!”. Străbunicii săi Itshak Cohen, în vârstă de 82 de ani, și Barbara Cohen Konisky, în vârstă de 70 de ani, au murit, de asemenea, în tragedie.

  unica.md

  Facebook

  LUMEA

  Italia se pregăteşte să impună obligativitatea 'paşaportului verde COVID-19' pentru toţi angajaţii, inclusiv din sectorul privat, începând de luna viitoare, urmând să devină prima...

  LUMEA

  Italia analizează o posibilă revizuire a modului în care sunt calculate facturile la electricitate, în încercarea de a controla preţurile într-un moment în care...

  LUMEA

  Italia a extins începând de miercuri utilizarea certificatului sanitar COVID-19 (certificatul verde - green pass), care devine obligatoriu în această ţară de asemenea pentru...

  LUMEA

  Cel puţin 32 de persoane, între care doi copii, şi-au pierdut viaţa şi alte 22 de persoane au fost rănite marţi dimineaţa după ce...

  Copyright © 2021