Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Cinci lideri de partid din R.Moldova riscă amenzi de până la 15 mii lei

  Cinci lideri de partid riscă amenzi de la 9 mii la 15 mii lei pentru neprezentarea rapoartelor privind gestiunea financiară a partidelor politice în termenul şi formatul stabilite de către Comisia Electorală Centrală, inclusiv prezentarea unor date incomplete în raport. Astfel, cei cinci sunt așteptați la sediul CEC în vederea întocmirii procesului-verbal în conformitate cu prevederile Codului contravențional.

  Mai exact, este vorba despre: Gheorghe Cavcaliuc (Partidul Acasă Construim Europa), Nicolae Alexei (Partidul Legii și Dreptății), Vasile Costiuc (Partidul „Democrația Acasă”), Serghei Toma (Partidul Oamenilor Muncii) și Ion Dron (Partidul pentru Oameni, Natură și Animale).

  Alexei, Cavcaliuc și Costiuc sunt așteptați la sediul Comisiei Electorale Centrale pe 26 mai, iar Toma și Dron – pe 27 mai.

  Reprezentanții CEC au menționat că în caz de neprezentare nemotivată la data, ora și locul indicat în citație, procesul-verbal cu privire la contravenție va fi întocmit în lipsa contravenientului și trimis instanței de judecată pentru examinarea cauzei.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  deschide.md

  Facebook

  SOCIAL

  Autoritățile Statului Qatar au oferit Republicii Moldova o donație de echipament medical în greutate de 3 tone și jumătate.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Moldova să află la răscruce, ori ne păstrăm suveranitatea și independența țării, ori Republica Moldova poate dispărea de pe harta lumii, acum totul depinde...

  POLITICA

  Majoritatea populației este contra aderării Republicii Moldova la blocul militar NATO, indică datele unui studiu prezentat de Asociația Sociologilor și Demografilor.

  POLITICA

  Federația Rusă este gata să îi acorde Republicii Moldova un suport financiar sub formă de credit, dacă se va ajunge la o stabilitate politică...

  Copyright © 2021