Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Chișinăul proiectelor mărețe

  IParcuri amenajate, drumuri renovate și alte proiecte au fost realizate în municipiul Chișinău în ultimul an. Despre reușitele obținute într-un an de mandat, primarul general Ion Ceban a vorbit astăzi, la prezentarea bilanțului activității.
  În timp ce Parcul La Izvor a devenit cel mai amenajat parc sportiv, iar bulevardul Mircea Cel Bătrân a prins mai multă viață, sute de gherete ilegale și panouri neestetice au fost evacuate timp de un an. Primarul de Chișinău a menționat și despre reamenajarea totală a străzii Albișoara, curățarea râului Bâc, cât și alte proiecte sociale de importanță majoră.
  Ion Ceban, primar de Chișinău:

  „Salubrizarea orașului: cu toată sinceritatea, în pofida faptului că mai avem cetățeni, agenți econimici care aruncă gunoi peste tot, orașul este net mai curat decât a fost acum un an – doi ani de zile. De la campania de salubrizare pe care am făcut-o în anul precedent, din a doua zi de mandat, și sute de tone de gunoi evacuate, toate aceste lucruri continuă și în ziua de astăzi”.

  La prezentarea bilanțului, Ion Ceban a amintit și de proiectele realizate în suburbii, referitoare la apă, canalizare, iluminare și altele.
  Ion Ceban, primar de Chișinău:

  „Și o bună parte din proiecte de infrastructură au fost realizate, începând cu iluminatul public în comuna Grătiești, reparația drumurilor la Ciorescu, rețelele de canalizare pluvială la Codru, termoizolarea liceelor la Ștefan Vodă, construcția apeductului în diferite localități, construcția canalizărilor la Trușeni, complex multifuncțional în orașul Vatra, rețele de canalizare în alte localități – proiecte care au fost finalizate”.

  Ion Ceban a fost ales primar de Chișinău pe 3 noiembrie 2019. Edilul se va afla la conducere încă trei ani.

  a-tv.md

  Telegram channel

  Facebook

  Copyright © 2021