Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Chişinăul se alătură Săptămînii Europene a Imunizării 2021

  Municipiul Chişinău se alătură Săptămînii Europene a Imunizării 2021 care se desfășoară în perioada 26 aprilie – 2 mai. Astfel, locuitorii capitalei pot să se vaccineze împotriva infecției COVID-19, dar și să se informeze din surse oficiale despre importanța imunizării.

  Campania de vaccinare împotriva COVID-19 este organizată și coordonată de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale și Agenția Națională pentru Sănătate Publică. Din data de 31 martie curent, în toată republica, inclusiv în municipiul Chișinău, a fost extinsă Campania de vaccinare împotriva COVID-19 pentru contingentele de persoane incluse la etapa a doua de vaccinare.

  „Am propus autorităților centrale ca în Chişinău să fie demarată etapa III de vaccinare împotriva COVID-19, pentru că în prezent la Centrul municipal de vaccinare şi în policlinicile din municipiu avem suficient ser. În acest sens așteptăm să se pronunțe specialiştii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale.

  În acest sens așteptăm să se pronunțe specialiştii din cadrul Ministerului Sănătății, Muncii şi Protecţiei Sociale. Astfel, vrem să oferim posibilitatea tuturor doritorilor din capitală să se imunizeze împotriva coronavirusului, iar pentru sporirea accesului la vaccinare, analizăm posibilitatea deschiderii altor spaţii de imunizare”, a scris Ceban pe pagina sa de Facebook.

  noi.md

  SOCIAL

  Teatrele din capitală vor prezenta mai multe spectacole în zilele de sâmbătă și duminică, 5-6 iunie. Astfel, sâmbătă, 5 iunie, la ora 18.00, Teatrul...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău, în parteneriat cu Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a dat astăzi start Maratonului de vaccinare de la Palatul Republicii, care...

  Copyright © 2021