Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Chironda demis de la Primărie

  Viceprimarul Victor Chironda a fost demis din funcția. Decizia a fost aprobată în cadrul ședinței CMC de astăzi. Primarul Ion Ceban a prezintat proiectul de decizie privind eliberarea din funcție a viceprimarului pe arhitectură. Acesta a afirmat că Chironda are mai multe restanțe în activitatea sa – evaluarea spațiilor disponibile pentru parcări, conceptul cu privire la comerțul stradal, publicitatea stradală, reparația drumurilor și trotuarelor. În ceea ce privește problema demolării Hotelului Național, aceasta nu este decât „o fumigenă”, a spus edilul capitalei.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Am dat termeni, am tot amânat, dar rezultatele nu au fost pe măsură. Azi am venit ca să vorbesc despre nereușitele unui membru din echipă. Niciodată nu am solicitat decât fiecare să muncească conform programului bine stabilit. Mulți dintre voi cunoașteți foarte bine când se începe și când se termină ziua de muncă la Primărie și câte zile de odihnă au avut cei care se află în executiv, аvem multe reușite, dar la un singur domeniu avem ami multe restanțe și dvs. cunoașteți acest subiect. Iar, dacă lucrurile nu se mișcă trebuie să le mișcăm noi cumva. Aici pot concret enumera și nu mă ascund, restanțele viceprimarului Victor Chironda pe fiecare punct și domeniu de competență – conceptul cu privire la amrcaj în oraș, crearea locurilor de parcare cu plată. Iată că avem un an și jumătate, am tot închis parcările. Alternativă nu există.

  Demisia lui Victor Chironda a fost aprobată cu votul a 28 de aleși locali. Victor Chironda și-a exprimat dezacordul față de acuzațiile ce i-au fost aduse și a părăsit ședința urându-le succes în continuare foștilor săi colegi. O bună parte din responsabilitățile care-i reveneau lui Victor Chironda au fost transmise viceprimarului Ilie Ceban. Responsabilii de la Primărie urmează să examineze subiectul pentru a numi o persoană nouă la funcția rămasă vacantă.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021