Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Chicu, despre modernizarea infrastructurii

  Efortul Guvernului de a construi și de a reabilita drumurile și infrastructura socială din Moldova a contribuit la crearea locurilor de muncă și la acumularea veniturilor la Bugetul Public Național. Despre aceasta a declarat premierul Ion Chicu, în cadrul emisiunii ”Viața Publică”, de la Radio Moldova.

  În cadrul emisiunii, radioascultătorii s-au arătat interesați de detaliile privind plata pensiilor și a indemnizațiilor, inclusiv modalitatea de calcul a acestora pentru persoanele care au muncit peste hotare.Ascultătorii i-au adresat premierului întrebări despre planurile de reabilitare a infrastructurii pentru anul viitor, iar unii dintre ei au venit cu mesaje de apreciere pentru proiectele deja implementate.

  Ion Chicu, prim-ministrul RM

  ”Executivul organizează activitatea și răspunde la prioritățile oamenilor, iar banii vin din impozitele pe care noi toți le plătim. Am spus de multe ori că este absolut necesar să construim o infrastructură modernă. Dacă nu o facem, tinerii noștri nu vor rămâne în țară. Chiar dacă le vom oferi și două-trei salarii în plus, dacă nu vor avea drumuri, apă și utilitățile necesare, nu vor sta acasă”

  Potrivit lui Ion Chicu, investițiile pe care le face Guvernul au ca scop dezvoltarea economică a țării, menținerea și crearea locurilor de muncă într-o perioadă dificilă nu doar pentru țara noastră.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021