Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ECONOMIE

  Chicu a avut o întrevedere cu reprezentanții Băncii Mondiale

  Prim-ministrul Ion Chicu a participat la ședința online cu reprezentanții Băncii Mondiale Arup Banerji, noul director regional al unității de tari Europa de Est pentru Belarus, Moldova și Ucraina și Anna Akhalkatsi, directorul biroului Băncii Mondiale în Moldova.

  În cadrul ședinței au fost discutate mai multe subiecte importante pe agenda bilaterala a Guvernului Republicii Moldova și Grupului Băncii Mondiale. Părțile au discutat despre lansarea procesului de elaborare a noului Cadru de Parteneriat pentru țara noastră, care va prioritiza operațiunile Băncii în țara noastră pe următorii 4-5 ani, precum și negocierea unui nou Program pentru Politici de Dezvoltare (DPO) menit să susțină bugetul de stat în anul 2020.

  Ion Chicu a mulțumit în numele Guvernului Republicii Moldova pentru suportul și susținerea, acordată de Banca Mondială, și a menționat că acestea au generat rezultate pozitive și reale.

  La rîndul său, directorul regional al unității de tari Europa de Est, Arup Banerji a exprimat disponibilitatea instituției de a continua cooperarea în cadrul proiectelor inițiate.

  La finalul întrevederii, premierul Ion Chicu l-a invitat pe reprezentantul Băncii Mondiale să întreprindă o vizită în țara noastră, în perioada următoare.

  gov.md

  SOCIAL

  Președintele PSRM, Igor Dodon, i-a ​​transmis fostului premier Ion Chicu felicitări cu ocazia zilei de naștere.

  ALEGEREA EDITORILOR

  La final de mandat, premierul Ion Chicu i-a mulțumit celui de-al cincilea președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, pentru susținerea și conlucrarea pe care...

  ECONOMIE

  Guvernul lui Ion Chicu a îndeplinit planul veniturilor la bugetul de stat pentru acest an. Către 31 decembrie se așteaptă ca acestea să fie...

  POLITICA

  Decizia de demisie a Guvernului Chicu a fost discutată și aprobată în echipă, imediat după alegerile prezidențiale. Declarația a fost făcută de președintele Igor...

  Copyright © 2020