Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cetățenii sunt dezamăgiți, după ce au primit pensia cu „cea mai mare majorare din istorie”, promisă de PAS

  După ce au primit pensiile indexate și majorate, cetățenii se arată profund dezamăgiți. Aceștia au pornit un val de critici la adresa guvernării, care le-a promis „cea mai mare majorare din istoria țării”.

  Jurnalista Victoria Cușnir a scris pe rețelele de socializare că mama sa a muncit „o viață plină și încă un pic după pensie”, iar într-un final a beneficiat de un adaos mizer.

  „Cel care cu bun simt de prost ai lucrat ca nebunul, nu meriți decât niște amărați de 200 de lei în plus. Și uite așa, de la o revizuire a pensiilor la alta, cei care au târâit brâiele ajung să aibă în curând pensii aproape echivalente cu ale celor care a lucrat exact ca niște „cai ai școlii”, a scris Victoria Cușnir.

  După ce mesajul jurnalistei a fost preluat de către mai mulți utilizatori ai Facebook, comentariile au curs unul după altul:

  – Nu repet toată postarea dar e corect la tatăl meu cu mai puțin de 200 lei i-a fost mărită pensia;

  – Mama mea a lucrat peste 40 de ani, avea pensia de 1930 lei, și după majorare are tocmai 2009 lei, deci nu s-a mărit măcar pînă la 2000 lei și apoi să fost efectuată indexarea, primea măcar cu vreo 150 lei mai mult, dar așa tocmai cu 79 lei s-a majorat. Mii rușine pentru așa majorare;

  – Când o să se sature oare politicienii de bani?

  – Niște mincinoși flămânzi, pe care tot noi i-am ales, care n-au o echipă profesională și demnă.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  O eventuală instabilitate politică, după alegerile din 15 noiembrie, ar putea duce la sistarea plății salariilor, pensiilor sau indemnizațiilor pentru cetățeni. Este opinia candidatului...

  Copyright © 2021