Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Certificatele COVID devin obligatorii la intrarea în orice spațiu închis, inclusiv magazine  

  Republica Moldova intră în cod roșu privind nivelul pandemic. Declarația a fost făcută de ministrul Sănătății, Ala Nemerenco, după ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică (CNESP).   

  Comisia a stabilit că certificatele COVID-19 vor fi obligatorii la intrarea în orice spațiu comercial sau de deservire închis, cu excepția magazinelor alimentare, farmacii, bănci, poștă,  unități medicale de vaccinare, furnizori de servicii comunale, case de schimb valutar.  

  Accesul în centrele comerciale va fi permis în baza certificatului COVID, cu excepția cazului când clientul merge către instituțiile care fac excepție și numai dacă este acces direct din stradă sau sunt stabilite culoare dedicate. Excepția se va păstra și în gări și aeroport. 

  ”Vom merge pe practica țărilor europene. Oricine dorește să intre în magazinele de haine sau parfumerie va trebui să prezinte acest certificat”, a spus ministrul.

  facebook.com

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău împreună cu rețelele de magazine din capitală își propune instalarea boxelor de colectare a produselor destinate refugiaților din Ucraina.

  ALEGEREA EDITORILOR

  Astăzi, deputatul PSRM, Tatiana Cunețchi și consilierul fracțiunii parlamentare a BCS, ex-ministrul Agriculturii, Ion Perju au susținut un briefing în cadrul căruia au propus...

  SOCIAL

  Maia Sandu a confirmat că a retras din Parlament proiectul de lege, care prevedea ca pe rafturile magazinelor 50 la sută din produse să...

  POLITICA

  Noi dezvăluiri despre blocarea proiectului de lege, care prevede ca pe rafturile magazinelor 50 la sută din produse să fie autohtone. Vicepreședintele PPDA Aliona...

  Copyright © 2021