Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Cere demisia lui Chironda

  Primarul capitalei, Ion Ceban este dezămăgit și nemulțumit de activitatea viceprimarului, Victor Chironda, motiv pentru care cere demisia acestuia. În caz contrar, Ceban este gata el însuși să-l demită. Despre asta primarul general a anunțat în cadrul unei conferințe de presă. Ceban susține că va semna curând o dispoziție privind repartizarea atribuțiilor care îi reveneau viceprimarului, responsabil de problemele de arhitectură ale capitalei.

  Ion Ceban primarul general al mun.Chișinău

  ”Eu am fost cel care i-am propus domnului Chironda această funcție, iar lucrurile nu pot continua de o asemena manieră ca eu să răspund la majoritatea inacțiunilor și nereușitelor sale. Primăria nu se administrează doar în facebook. Am urmărit o isterie a unui viceprimar care se vrea rămas în funcție. A venit cu acuzații nefondate atât la adresa mea, cât și a colegilor mei. A colegilor săi! I-am dat șanse de multe ori și…am avut încredere că lucrurile vor evolua în direcția corespunzătoare. La ziua de astăzi dacă nu mă implicam eu ultimele trei luni de zile nu aveam nici ceea ce am zis: parcul „La izvor„, în fața la „Alunelul„, la Ismail și multe, multe altele».

  Primarul capitalei a spus că acestea sunt doar câteva dintre proiectele pe care Victor Chironda a fost la un pas de a le compromite iar altele nici n-au început măcar. În opinia edilului, Chironda vrea să se victimize, iar singrul lucru de care ar putea fi supărat este că a fost pus să muncească. La scurt timp de la conferința primarului, Chironda a venit cu un mesaj pe facebook în care a respins acuzațiile ce I se aduc, fără a anunța dacă își va da demisia așa cum i s-a cerut.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021