Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Noutăţi

  Centrul Municipal de Tineret din sectorul Rîșcani a fost inaugurat

  Centrul Municipal de Tineret din sectorul Rîșcani a fost inaugurat. Despre aceasta a anunțat primarul general Ion Ceban, care afirmă că asemenea centre vor apărea în toate sectoarele capitalei.

  „Este o reușită comună. Mulțumesc UNICEF pentru implicare și suport!
  Felicit tinerii din capitală pentru care avem deja deschise 3 centre in 3 sectoare: Ciocana, Buiucani, Rîşcani.

  Urmează să inaugurăm, împreună cu partenerii noştri câte unul în sectoarele Centru şi Botanica, dar şi în mai multe suburbii.

  Am solicitat ca în cel mai scurt timp să fie evacuat gardul din jurul Centrului Municipal de Tineret Rîşcani, iar spaţiul public să fie eliberat şi valorificat în interesul centrului.

  Mă bucur pentru tinerii care astăzi au mult mai multe oportunităţi de dezvoltare, vor să facă voluntariat, pot participa la diferite activități și programe care să îi dezvolte și inspire.

  Am propus ca tinerii care au atins majoratul şi care îşi doresc, să fie şi angajații în proiectele municipale pe care le-am lansat”, a declarat edilul.

  Totodată, în cadrul Forumului economic pe care îl va organiza în această toamnă, va lansa şi programul de start-up-uri pentru tineri.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  ionceban.md

  Facebook

  LUMEA

  Primul tunel din Grecia cu suprafața de rulare albă a fost inaugurat recent în zona Kalia Skala, informează Hellas Post. Compania Olympia Odos a...

  SOCIAL

  Scuarul „Miorița" din cartierul Telecentru al capitalei a fost inaugurat. Obiectivul a fost amenajat de municipalitate pe spațiul public din preajma blocurilor de locuințe...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău informează că pe Calea Orheiului, sectorul Râșcani serviciile edilitare desfășoară lucrări de reabilitare a infrastructurii părții carosabile. Astfel, muncitorii execută lucrări...

  SOCIAL

  Astăzi a fost inaugurat oficial, după reabilitare, scuarul de pe str. Vasile Dokuceaev, din cartierul Telecentru al capitalei.

  Copyright © 2021