Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cele 5 combinatele școlare aflate în subordinea Primăriei Chişinău vor fi supuse unui audit financiar

  Primăria municipiului Chişinău informează că cele 5 combinate școlare, aflate în subordinea Direcției generale educație, tineret și sport, responsabile de procesul de alimentație a copiilor, vor fi supuse unui audit financiar din partea Curții de Conturi.

  În context, primarul general, Ion Ceban, a declarat că Primăria Chişinău este cointeresată ca procesul de verificare să fie unul transparent, iar raportul final al auditului să fie unul calitativ.

  „Trebuie să aflăm care este adevărata stare de lucruri în cadrul acestor instituții, pentru a decide cum putem îmbunătăți situația, dar și procesul de alimentație al elevilor, de care depinde sănătatea copiilor noștri. Astfel, vom putea interveni prompt, pentru a elimina cazurile de livrare a produselor alimentare de calitate proastă”, a menţionat edilul capitalei.

  Auditul financiar la combinatele şcolare va fi monitorizat de viceprimarii de ramură, Inga Ionesii şi Angela Cutasevici.

  De menţionat că în prezent, circa de 40 de mii de elevi de la școlile din capitală sunt alimentați de la cele 5 combinate.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău prezintă Programul acțiunilor și manifestărilor cultural-artistice dedicate sărbatorilor de iarnă 2021 desfășurate în capitală.

  SOCIAL

  Toate cele 20 de familii care au suferit în urma unui incendiu în podul unei case de pe strada Ion Pelivan nr.17/3 vor primi...

  SOCIAL

  Pretorii sectoarelor din Chișinău și directorii regiilor municipale vor fi sancționați dacă nu controlează calitatea lucrărilor care se execută în oraș.

  SOCIAL

  Primăria în astfel de cazuri este notificată și nu are nici un drept de a permite sau interzice organizarea acestor evenimente.

  Copyright © 2021