Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cel puţin nouă morţi după ce ciclonul Eloise a lovit coasta de est a Africii

  Cel puţin nouă persoane au murit după ce ciclonul tropical Eloise a lovit coasta de est a Africii cu rafale de vânt de până la 160 de kilometri pe oră şi ploi abundente, relatează duminică dpa.

  foto: agerpres.ro

  Majoritatea deceselor au fost raportate în portul Beira din Mozambic, potrivit autorităţilor, cele mai multe persoane fiind ucise de copacii care s-au prăbuşit.

  Districtele Buzi şi Nhamatanda au fost afectate de inundaţii grave.

  Ciclonul, numit Eloise de meteorologi, a slăbit în intensitate pe măsură ce s-a îndreptat către Zimbabwe, Botswana şi părţi din Africa de Sud.

  Ciclonul a lovit statul insular Madagascar, unde a provocat moartea unei persoane şi inundaţii grave.

  Potrivit Institutului Naţional de Meteorologie din Mozambic (INAM), în portul Beira au căzut 250 de mililitri de ploaie în decursul a 24 de ore.

  agerpres.ro

  LUMEA

  Şase persoane şi-au pierdut viaţa duminică după ce un avion militar s-a prăbuşit în estul Mexicului, informează luni dpa.

  LUMEA

  Cel puţin şase persoane şi-au pierdut viaţa şi 10 au fost rănite, joi, în urma unei scurgeri de azot lichid la o fabrică agro-alimentară...

  LUMEA

  Cel puţin 15 persoane au murit într-un incendiu produs joi la un cămin de bătrâni din Harkov, în estul Ucrainei, au anunţat serviciile de...

  LUMEA

  Cel puţin trei persoane şi-au pierdut viaţa şi mai multe clădiri s-au prăbuşit după ce un puternic cutremur cu magnitudinea 6,2 a lovit insula...

  Copyright © 2020