Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cel puțin 8 persoane au fost ucise într-un atac armat în California

  Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în atacul armat produs miercuri în oraşul San Jose, din statul american California. Suspectul era angajat al centrului pentru coordonarea traficului feroviar, acolo unde a deschis focul, au afirmat surse din cadrul poliției, citate de presa din SUA.

  Presupusul autor al atacului a fost împuşcat de poliţie și a murit pe loc, a confirmat Russell Davis, şeful Departamentului Şerifilor din comitatul Santa Clara, potrivit Mediafax. Înaintea atacului, autorul pare să îşi fi incendiat propria casă, a declarat primarul oraşului San Jose, Sam Liccardo.

  Autorităţile americane încearcă să afle motivul atacului produs la sediul Autorităţii pentru Transporturi Feroviare din Santa Clara.

  Un atac armat a avut loc miercuri în statul american California. Un individ a deschis focul la un centru pentru coordonarea traficului feroviar din orașul San Jose, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de CNN. Presupusul autor al atacului a fost ucis în schimburi de focuri cu autorităţile.

  Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac, conform unor surse medicale preluate de presa americană, dar numărul exact al victimelor nu este deocamdată cunoscut.

  „Există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi. Nu pot să confirm numărul exact”, a spus adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Treisprezece persoane şi-au pierdut viaţa şi alte şapte au fost rănite marţi într-o coliziune între un microbuz şi un camion în nordul Ucrainei, a...

  LUMEA

  Cel puțin trei persoane au fost ucise și alte șase au fost rănite marți, într-un atac armat petrecut la un liceu din Oxford, Michigan,...

  LUMEA

  Paisprezece persoane au murit marți în estul Azerbaidjanului după ce un elicopter militar s-a prăbușit în timpul unui zbor de antrenament, a anunţat serviciul...

  LUMEA

  Cel puţin patru persoane au murit şi alte nouăsprezece au fost rănite, luni, în oraşul Istanbul, afectat de rafale puternice de vânt, a anunţat...

  Copyright © 2021