Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cel puțin 8 persoane au fost ucise într-un atac armat în California

  Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în atacul armat produs miercuri în oraşul San Jose, din statul american California. Suspectul era angajat al centrului pentru coordonarea traficului feroviar, acolo unde a deschis focul, au afirmat surse din cadrul poliției, citate de presa din SUA.

  Presupusul autor al atacului a fost împuşcat de poliţie și a murit pe loc, a confirmat Russell Davis, şeful Departamentului Şerifilor din comitatul Santa Clara, potrivit Mediafax. Înaintea atacului, autorul pare să îşi fi incendiat propria casă, a declarat primarul oraşului San Jose, Sam Liccardo.

  Autorităţile americane încearcă să afle motivul atacului produs la sediul Autorităţii pentru Transporturi Feroviare din Santa Clara.

  Un atac armat a avut loc miercuri în statul american California. Un individ a deschis focul la un centru pentru coordonarea traficului feroviar din orașul San Jose, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de CNN. Presupusul autor al atacului a fost ucis în schimburi de focuri cu autorităţile.

  Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac, conform unor surse medicale preluate de presa americană, dar numărul exact al victimelor nu este deocamdată cunoscut.

  „Există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi. Nu pot să confirm numărul exact”, a spus adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Aproximativ 235 000 de case și clădiri au rămas fără electricitate în California și Nevada, lovite de ploi torențiale. Două persoane și-au pierdut viața...

  LUMEA

  Cel puţin 19 persoane au fost ucise şi 24 au fost rănite, în principal tineri, într-un atentat produs miercuri asupra unei şcoli coranice din...

  LUMEA

  Un incendiu într-o fabrică din centrul Chinei a făcut cel puţin 36 de morţi şi doi dispăruţi, a transmis marţi agenţia oficială Xinhua, citând...

  LUMEA

  Cel puţin 149 de persoane au murit şi alte 150 au fost rănite sâmbătă seara într-o busculadă în centrul capitalei Seul, unde zeci de...

  Copyright © 2021