Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • LUMEA

  Cel puțin 8 persoane au fost ucise într-un atac armat în California

  Cel puţin opt persoane au fost ucise, iar altele au fost rănite în atacul armat produs miercuri în oraşul San Jose, din statul american California. Suspectul era angajat al centrului pentru coordonarea traficului feroviar, acolo unde a deschis focul, au afirmat surse din cadrul poliției, citate de presa din SUA.

  Presupusul autor al atacului a fost împuşcat de poliţie și a murit pe loc, a confirmat Russell Davis, şeful Departamentului Şerifilor din comitatul Santa Clara, potrivit Mediafax. Înaintea atacului, autorul pare să îşi fi incendiat propria casă, a declarat primarul oraşului San Jose, Sam Liccardo.

  Autorităţile americane încearcă să afle motivul atacului produs la sediul Autorităţii pentru Transporturi Feroviare din Santa Clara.

  Un atac armat a avut loc miercuri în statul american California. Un individ a deschis focul la un centru pentru coordonarea traficului feroviar din orașul San Jose, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie, citate de CNN. Presupusul autor al atacului a fost ucis în schimburi de focuri cu autorităţile.

  Numeroase persoane au fost ucise sau rănite în atac, conform unor surse medicale preluate de presa americană, dar numărul exact al victimelor nu este deocamdată cunoscut.

  „Există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi. Nu pot să confirm numărul exact”, a spus adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis.

  digi24.ro

  Facebook

  LUMEA

  Cel puţin 11 persoane, printre care şapte copii, şi-au pierdut viaţa, iar alte şapte au fost rănite după ce o clădire cu trei etaje...

  LUMEA

  Inundaţiile şi alunecările de teren provocate în Sri Lanka de ploile musonice au lăsat în urmă cel puţin 17 morţi şi au forţat circa...

  LUMEA

  Două persoane au fost ucise şi alte cel puţin 20 au fost rănite duminică, după ce trei bărbaţi "au tras asupra mulţimii" adunate în...

  LUMEA

  Cel puțin 14 oameni au murit duminică în nordul Italiei, după ce o telecabină s-a prăbușit. Printre victime sunt 5 cetățeni israelieni, între care...

  Copyright © 2021