Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cei 75 de ostași ai Gărzii de Onoare a Armatei Naționale a Republicii Moldova au mărșăluit în Piața Roșie (VIDEO)

  În aceste clipe, pe Piața Roșie au mărșăluit 75 de ostași ai Gărzii de Onoare a Armatei Naționale a Republicii Moldova! Despre acest lucru a scris președintele Igor Dodon pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

  „Ei au prezentat cu demnitate țara noastră alături de militarii din alte țări.

  Bravo! Sînt clipe de o mândrie deosebită pentru Moldova, pentru întregul popor, pentru toți concetățenii, oriunde s-ar afla ei!”, a scris președintele.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Președintele Uniunii Interparlamentare, Gabriela Cuevas Barron, care se află în Republica Moldova cu o...

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  SOCIAL

  Primarul general, Ion Ceban, a participat luni, 28 septembrie, la Adunarea Generală a membrilor Asociației Naționale pentru Turism Receptor din Moldova (ANTRIM). În cadrul...

  Copyright © 2020