Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  CEC a înregistrat grupul de inițiativă pentru susținerea lui Igor Dodon la alegerile prezidențiale

  Grupul de inițiativă pentru susținerea la funcția de președinte a lui Igor Dodon, înregistrat de CEC
  Comisia Electorală Centrală a decis astăzi înregistrarea grupului de inițiativă pentru susținerea candidatului la funcția de președinte Igor Dodon.

  Pentru înregistrarea candidatului în campania electorală grupul de inițiativă ar urma să colecteze între 15.000 și 25.000 de semnături în favoarea acestuia.

  Până în prezent CEC a înregistrat 12 grupuri de inițiativă. Astăzi este ultima zi pentru depunerea actelor în vederea înregistrării grupurilor de inițiativă.

  a-tv.md

  Facebook

  SOCIAL

  Ploile abundente au provocat pagube în unele zone din centrul și sudul țării, în special în Comrat. Președintele țării, Igor Dodon, a discutat cu...

  POLITICA

  Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a avut o întrevedere de rămas bun cu Ambasadorul Austriei în Republica Moldova, Christine Freilinger.

  POLITICA

  Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a venit cu un mesaj, după ce Comisia Electorală Centrală l-a înregistrat în cursă.

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală informează că pentru alegerile Președintelui Republicii Moldova din 1 noiembrie 2020, au fost constituite, în total, 2143 de secții de votare.

  Copyright © 2020