Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  CEC a deschis înregistrarea prealabilă pentru alegători

  Comisia Electorală Centrală reamintește cetățenilor cu drept de vot ai Republicii Moldova, care se află în străinătate sau își au domiciliul în localitățile din stânga Nistrului și intenționează să voteze la alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie 2021, că se pot înregistra prealabil.

  Înregistrarea prealabilă este unul  din criteriile importante care stă la baza deciziei CEC privind deschiderea secțiilor de votare în afară țării, dar și pe teritoriul Republicii Moldova, pentru cetățenii cu drept de vot din localitățile din stânga Nistrului (Transnistria), municipiul Bender și unele localități ale raionului Căușeni. Procedura se încheie cu 45 de zile înainte de data scrutinului. Alegătorii sunt invitați să completeze formularul de înregistrare on-line, la rubrica „Înregistrare prealabilă” de pe pagina www.alegator.md și să urmeze instrucțiunile privind completarea formularului online.

  Înregistrarea poate fi efectuată și pe suport de hârtie, prin depunerea unei cereri semnate individual sau colectiv la CEC și/sau la misiunile diplomatice, oficiile consulare ale Republicii Moldova.

  “Dragi compatrioți,

  Multstimată Diaspora din Federația Rusă,

  Vă informez că astăzi Comisia Electorală Centrală a deschis înregistrarea online!

  Înregistrarea prealabilă este unul dintre criteriile importante care stau la baza deciziei CEC de a deschide secții de votare în străinătate pentru cetățenii cu drept de vot. Procedura se încheie cu 45 de zile înainte de data alegerilor.

  Alegătorii sunt rugați să completeze un formular online la următorul link:

  https://inregistrare.cec.md/Person

  Prieteni, să nu fim indiferenți față de viitorul Moldovei noastre!”, a scris pe pagina sa de pe o rețea de socializare Serghei Mișin, reprezentat pentru consolidarea relațiilor cu diaspora din Federația Rusă. 

  Cec.md

  Facebook

  POLITICA

  Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu Serghei Mișin, fost consilier prezidențial pentru relații interetnice, dar și responsabil pentru relațiile cu Federația...

  POLITICA

  Comisia Electorală Centrală (CEC) a stabilit cuantumul lunar al subvențiilor de la bugetul de stat pentru anul 2021 destinate partidelor politice, conform performanțelor obținute...

  POLITICA

  Guvernul va acorda tot suportul necesar CEC ca în turul doi al alegerilor prezidențiale peste hotarele țării să fie deschise același număr de secții...

  Copyright © 2020