Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Ceban: Pensionarii vor călători în continuare gratuit cu transportul public

  Pensionarii vor călători în continuare gratuit în troleibuze și autobuze, iar informațiile că din octombrie 2022 sau din ianuarie 2023 aceste categorii de persoane vor achita tichetele reprezintă o minciună crasă, menționează edilul Capitalei, Ion Ceban.

  Potrivit primarului de Chișinău, această „minciună crasă a fost inventată în laboratoarele guvernării”, a conchis Ceban.

  „Vin cu aceste precizări, după ce în aceste zile am fost abordat de mulți pensionari, care spun că au auzit din ”baba-presă” că din 1 ianuarie 2023 vor achita pentru călătoriile în transportul public.

  Este o minciună. Repet: pensionarii în continuare vor călători gratuit. Primăria Capitalei nu-și propune în niciun fel să modifice procedura de plată.

  Nu știu ce urmărește guvernarea și cum ar putea influența acest proces.

  Dar repet: aceste minciuni și altele au un scop clar – denigrarea mea, a echipei și Primăriei Chișinău”, a anunțat edilul Capitalei.

  Precizăm că, începând cu 1 iulie 2022, odată cu majorarea tarifului, toți pensionarii din Republica Moldova pot călători gratuit cu transportul public în municipiul Chișinău la prezentarea legitimației de pensionar.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  TOP 24 de ore

  Facebook

  SOCIAL

  Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 3 – 7 octombrie, consultații profilactice gratuite populației din raionul Strășeni. Potrivit Companiei Naționale de...

  Noutăţi

  Echipele mobile de medici specialiști vor oferi, în perioada 26–30 septembrie, consultații profilactice gratuite populației din raioanele Căușeni, Călărași și Anenii Noi. Potrivit Companiei...

  Noutăţi

  Deputatul socialist, Alexandr Nesterovschi a prezentat  în cadrul unui briefing două inițiative legislative care au fost elaborate în urma discuțiilor cu cetățenii țării. Deputatul...

  POLITICA

  PAS nu a susținut inițiativa socialiștilor de a le acorda pensionarilor un ajutor financiar de câte 1000 de lei de două ori pe an....

  Copyright © 2021