Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Ceban despre „Cârpeala„ din capitală

  Cârpeală făcută de mântuială- astfel primarul general a calificat recenta intervenție a întreprinderii Apă-Canal, în sectorul Buiucani al capitalei. Ion Ceban și-a manifestat nemulțumirea față de faptul că trotuarele de pe starda Ion Neculce arată ca după război și a solicitat sancționarea responsabililor de la Primărie. Edilul a declarat că acest lucru este inadmisibil, și-n special, pe porțiunile de drum proaspăt reabilitate.

  Ion Ceban primar general al Chișinăului

  Apă-Canal rog să intrați pe rețelele de socializare ce scrie lumea și ce cuvinte frumoase vă transmite pentru lucrările care sunt post-factum realizate, mă refer, intervențiile, pentru rețele.

  Îndemnul primarului pentru conducerea de la Apă Canal vine după ce mai mulți chișinăuieni s-au plâns de dezastrul lăsat de muncitori după ce au finalizat instalarea rețelelor de apeduct. În pozele surpinse de martorii oculari se poate observa că pe porțiunile unde s-a lucrat trotuarul este denivelat, pestrițat iar pe alocuri găurile în asfalt au fost acoperite cu pietriș și, atât. Atitudinea responsabililor de la Primărie l-a nemulțumit pe primar iar sancțiunile nu s-au lăsat mult așteptate.

  Ion Ceban primar general al Chișinăului

  Noi am discutat cu privire la trotuarele lăsate pe jumătate făcute în urma rețelelor de apeduct. Astăzi dau avertizare pretorului de la Buiucani, directorul de la Apă-Canal și șefului de la Exdrupo pentru că unii nu știu ce se face în sector, iar alții nu au coordonat lucrările. Rog direcția juridică și resursele umane să-mi propuneți cum pot fi sancționați toți trei, în acest sens, pentru necoordonare, pentru că am discutat acteste lucruri anterior. Iar faptul că-i cârpeală pe aceste porțiuni de trotuar, mai ales, în zonele în care sunt reabilitate. Cum ar fi zona parcului Alunelul, nu este acceptabil categoric.

  Pe final, Ceban le-a ordonat celor trei funcționari să iasă în teren și să reia lucările de reabilitare, iar viceprimarului Victor Chironda, să verifice calitatea lucărilor executate.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2021