Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Campania „MAREA CURĂŢENIE” continuă! Ion Ceban cheamă locuitorii la o nouă curățenie generală sâmbăta viitoare

  Primarul general, Ion Ceban a venit cu mulțumiri către locuitorii capitalei care au ieșit sâmbătă la „Marea Curățenie”. Edilul și-a expus speranța că sâmbăta viitoare, la o campanie repetată a curățeniei în municipiu, vor ieși mai multe persoane.

  „Am fost mulți în toate sectoarele și scopul nostru este să arătăm că împreună fiind exemplu pentru toți putem să avem un oraș mai curat. Au fost colectate circa 5000 de saci de deșeuri, au fost evacuate 21 de curse de deșeuri la stația de transbordare. Aduc mulțumiri fiecărui angajat, reprezentanți ai societății civile, dar și locuitori care s-au alăturat în toate sectoarele. Îmi exprim speranța că efortul echipei din Primărie va fi sprijinit și la acțiunea planificată de municipalitate pentru ziua de sâmbătă, 3 octombrie la aceiași oră 9 00”, a spus Ceban.

  Locațiile urmează să fie anunțate pe cursul săptămânii, spune edilul, care punctează că după prima campanie de salubrizare, va fi urmată de sădirea arborilor și arbuștilor.

  „Astfel că cei care spuneau că tăiem copacii, de fapt curățim orașul pentru a sădi alții noi. Sâmbătă iarăși chem la solidaritate, pentru a ne uni eforturile și a ieși iarăși la Marea Curățenie. Invit pe fiecare locuitor al municipiului Chișinău să se alăture”, a mai adăugat Ceban.

  Șeful de Spații Verzi a punctat că orașul are nevoie de 5000 de arbori în viitorul apropiat.

  ionceban.md

  Facebook

  SOCIAL

  Scuarul „Mihai Eminescu” – prietenos copiiilor. Potrivit primarului general Ion Ceban, în scuar a fost amenajat un teren de joacă pentru cei mici.

  SOCIAL

  Primarul General, Ion Ceban, aflat zilele acestea într-o vizită oficială în Federația Rusă, a avut luni o întrevedere la Moscova cu Tatiana Leonova, șefa...

  ECONOMIE

  Una din prioritățile Primăriei municipiului Chișinău este atragerea investițiilor și oferirea a câtor mai multe posibilități de dezvoltare pentru producătorii locali. Despre aceasta a...

  SOCIAL

  Primarul municipiului Chișinău, Ion Ceban, a solicitat și altor instituții publice să organizeze maratoane de vaccinare.

  Copyright © 2021