Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Ce va discuta Nicu Popescu la Moscova? Reprezentantul MAE al Federației Ruse, Maria Zaharova face dezvăluiri din culise

  Reprezentantul oficial al Ministerului de Externe al Rusiei, Maria Zaharova a dezvăluit ce subiecte intenționează să discute miniștrii de externe ai Rusiei și Republicii Moldova. Potrivit Mariei Zaharova întrevederea va avea loc la 17 noiembrie curent iar în timpul discuțiilor, miniștrii vor analiza probleme de actualitate ale cooperării bilaterale, cu accent pe subiectele de interacțiune dintre ministerele de externe ale celor două țări”.

  „Se preconizează un schimb de opinii cu privire la chestiuni globale și regionale majore, de interes reciproc. Părțile vor acorda o atenție deosebită interacțiunii în cadrul organizațiilor internaționale cheie, în primul rând ONU, precum și formatelor de integrare regională, inclusiv CSI, UEEA și OCEMN. Un loc important în negocieri îl va ocupa discuția privind starea actuală și perspectivele reglementării transnistrene”, a subliniat oficialul.

  Facebook

  LUMEA

  Capitala Rusiei, Moscova, se confrunta duminică cu căderi de zăpadă record, în plină primăvară, informează AFP.

  POLITICA

  Moscova a venit cu o reacție, după ce președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a cerut din nou retragerea militarilor ruși din stânga Nistrului. Potrivit...

  LUMEA

  Capitala Rusiei, Moscova, se confruntă marţi cu cele mai abundente ninsori, la început de iarnă, din ultimii 72 de ani, potrivit Serviciului naţional de...

  POLITICA

  Președintele Uniunii de afaceri moldo-rusă, Igor Dodon, efectuează o vizită de lucru la Moscova, unde are planificate câteva întrevederi importante.

  Copyright © 2021