Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Cazul răpirii și privării de libertate a celor patru cetățeni moldoveni, monitorizat de autorități

  Prim-ministrul Ion Chicu a condus o ședință de lucru în cadrul căreia au fost readuse în discuție cazurile de răpire și privare de libertate a celor patru cetățeni moldoveni de către structurile nerecunoscute din regiunea transnistreană.

  Autoritățile naționale au discutat despre ultimele evoluții pe cazurile produse în perioada 7-8 octombrie curent, inclusiv acțiunile întreprinse în acest sens.

  Reamintim că doar două persoane din cele patru se regăsesc la domiciliul lor din stânga Nistrului.

  În data de 9 octombrie curent, în cadrul reuniunii Consiliul Permanent al OSCE de la Viena, Republica Moldova a prezentat situația deteriorării drepturilor omului în legătură cu situațiile recente, iar mai multe state-membre ale organizației au condamnat cu vehemență impedimentele în libera circulație și abuzurile în materia drepturilor fundamentale ale omului.

  Autoritățile competente ale statului depun eforturi pentru soluționarea acestui caz.

  gov.md

  Facebook

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, de când Maia Sandu a "scos țara din izolare", costurile împrumuturilor interne au crescut de aproape...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Deputații PAS au încălcat Constituția, votând majorarea "istorică" a salariilor judecătorilor Curții Constituționale. De această părere este fostul premier a țării Ion Chicu.

  POLITICA

  Fostul prim-ministru al RM, Ion Chicu susține că, după conferința de ieri a președintei Maia Sandu, în urma ședinței Consiliului Suprem de Securitate, au...

  POLITICA

  Deputatul Sergiu Litvninenco a fost surprins în această dimineață la discuții cu un grup de foști combatanți.

  Copyright © 2021