Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Caz grav în raionul Hîncești. Un bărbat și-a împușcat iubita, după care s-a sinucis

  În jurul orei 01:16, polițiștii Inspectoratului de Poliție din Hîncești au fost sesizați de o persoană, precum că la domiciliul său a auzit o împușcătură asemănătoare cu cea de la arma de vănătoare.

  În urma măsurilor de investigare s-a stabilit că, o oră mai devreme, la domiciliul apelantului  a venit un bărbat de 28 ani, acesta fiind prietenul fiicei sale, ulterior s-ar fi iscat un conflict spontan, între tânăr și stăpânii casei. Bărbatul de 28 ani i-ar fi amenințat pe toți cu moartea, după care proprietarul casei, în vârstă de 53 ani, a fugit din locuință, iar  în urma lui a auzit mai  multe  împușcături din armă.

  De către angajații poliției în urma cercetării prealabile, în locuință s-au depistat două cadavre, unul aparține tinerei de 23 ani (fiica apelantului) care a fost  împușcată și cadavrul tânărului de 28 ani, care s-a sinucis prin împușcare.

  Bărbatul de 28 ani deținea arma legal.

  Tinerii erau în relație de prietenie și urmau să se căsătorească.

  Anterior în vizorul poliției nu au fost, de către APL ambii sunt caracterizați pozitiv.

  facebook.com

  SOCIAL

  Prim-ministrul Ion Chicu s-a întâlnit astăzi la Guvern cu autoritățile publice locale din raionul Hâncești, inclusiv cu 10 primari din regiune, pentru a examina...

  SOCIAL

  În continuarea vizitei de lucru în raionul Hîncești, Președintele Republicii Moldova a mers la întreprinderea agricolă SRL „Tehnostel Car”.

  ALEGEREA EDITORILOR

  În orașul Hîncești, Președintele țării a vizitat unul dintre cele mai cunoscute obiective istorice din Moldova – Ansamblul istorico-arhitectural „Conacul Manuc Bey”.

  Copyright © 2021