Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Cantine școlare deschise

  Școlarii din 128 de instituții de învățământ din municipiul Chișinău vor avea din nou acces la cantine. Decizia a fost anunțată de către autoritățile municipale, care au mai menționat că în grădinițe va fi servit un meniu unic, pentru a menține controlul calității produselor.

  La ședința Primăriei, care s-a desfășurat astăzi, în regim online, viceprimarul Angela Cutasevici a anunțat că autoritățile municipale au majorat cu cinci lei meniul destinat pentru alimentația unui școlar.

  Angela Cutasevici, viceprimarul Chișinăului

  „Conform deciziei Consiliului Municipal Chișinău din decembrie 2020, cu privire la aprobarea bugetului municipal, normele financiare prognozate pentru alimentația unui elev în instituțiile de învățământ preșcolar, primar și secundar, pentru anul 2021, sunt majorate cu cinci lei (pentru un elev, pe zi). Această majorare este pentru unele categorii de elevi care beneficiază de hrană gratuită.”

  Potrivit viceprimarului, în cazul alimentației în instituțiile de educație timpurie, a fost organizată o procedură comună de achiziții a produselor alimentare. Astfel, în toate grădinițele din orașul Chișinău vor fi livrate produse de aceeași calitate, origine și la același preț.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020