Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Când vom avea Sputnik V?

  În Republica Moldova ar putea ajunge un nou lot de vaccin rusesc Sputnik V. Anunțul vine din partea ministrului Sănătății, Ala Nemerenco. Șefa de la Sănătate a declarat că insituția se află în plin proces de negocieri cu partea rusească. Cu toate acestea demnitarul nu a putut oferi detalii cu privire la data furnizării și numărului de doze care ar putea fi livrat țării noastre.

  Ala Nemerenco, ministrul Sănătății

  «Vă informez că la moment suntem în negocieri și discuții pentru a procura Sputnik V, pentru că pentru noi este foarte imporatnt ca acea categorie de populație care alege un anumit vaccin să aibă acces la vaccin și să le asigurăm protecția împotriva COVID-19. Sperăm să ajungem cât mai repede la semnarea acestui contract, toate detaliile o să vi le oferim mai târziu».

  Subliniem că în prezent, la centrele de vaccinare din țară, moldovenii se pot imuniza cu serurile Pfizer Biontech, Astra Zeneca și Johnson & Johnson. Iar cu privire la administrarea celei de-a treia doză de vaccin, Nemerenco a informat că subiectul se află încă la etapă de discuții.

  Telegram channel

  a-tv.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Copyright © 2021