Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Când va fi lansată aleea „Grigore Vieru”. Ion Ceban: Continuă lucrările de amenajare

  La sfârșit de decembrie Primăria Chișinău își propune inaugurarea Aleii „Grigore Vieru”. Tot atunci vor fi lansate și decorațiunile de sărbătoare ce sunt instalate.

  „Astăzi împreună cu reprezentanții de la Agenția Turcească de Colaborare și Coordonare (TIKA) am vizitat Aleea „Grigore Vieru” unde împreună realizăm un covor moldovenesc din pavaj. Este vorba de tronsonul dintre strada pietonală Eugen Doga – str. Ierusalim. Mă bucur că partenerii au apreciat pozitiv proiectul, dar și lucrările în teren.

  Între timp continuăm lucrările de reabilitare și amenajare a teritoriului adiacent Monumentului, dar și a trecerilor pietonale. De astăzi a început instalarea mobilierului urban”, a declarat edilul.

  Primarul afirmă că iniţial, în prima etapă, pe perimetrul întregii alei a fost instalat sistem de irigare, instalat iluminatul şi camere de supraveghere. Tot în prima etapă, a fost reabilitat şi vopsit gardul pe ambele sensuri de drum.

  ionceban.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  Lucrările de amenajare a două terenuri de fitness/workout în Parcul Dumitru Rîșcanu din capitală, au început. Cu acest anunța a venit primarul general Ion...

  SOCIAL

  Aleea „Grigore Vieru” a fost inaugurată după reabilitare și modernizare. La eveniment a participat edilul Capitalei, Ion Ceban, și mai mulți artiști autohtoni.

  SOCIAL

  Un covor moldovenesc pe aleea Grigore Vieru. Primarul general Ion Ceban a postat mai multe fotografii cum va arăta pe alee pe tronsonul dintre...

  SOCIAL

  Start lucrărilor de reabilitare a ultimei porţiuni din aleea de pe bd. Grigore Vieru. Este vorba despre tronsonul strada pietonală Eugen Doga – str....

  Copyright © 2021