Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Când ajung autobuzele la Chișinău?

  Imediat ce va fi desemnat un câștigător, în decurs de 6 luni, la Chișinău vor ajunge primele autobuze noi. Despre aceasta a declarat primarul general Ion Ceban, la Moldova1. El spune că la moment se desfășoară o licitație nouă iar pe data de 2 aprilie au fost verificate toate detaliile și plicurile. Primăria are 5 ofertanți mari, care sunt gata să prezinte autobuzele cu un anumit preț stabilit.

  Ion Ceban, primar general al Chișinăului

  „Dacă mă ascultau consilierii municipali, care sunt foarte gălăgioși, i-am văzut săptămânile trecute că și s-au bătut la CMC. În iunie anul trecut deja am fi avut autobuzele, pentru că nu e mare diferența între oferta de atunci și acum. Am avut o licitație, care nu s-a încheiat cu succes. Pe partea birocratică nu răspundem noi. S-au contestat toți operatorii între ei, s-a propus ceva municipalității, municipalitatea nu a fost de acord cu acest lucru și a fost relansată procedura de licitație. Azi nu avem toate șansele să nu ajungem la procedura din toamnă».

  Primarul speră că de data asta unul din șase să fie declarat învingător. În cazul în care se determină câștigătorul, aducerea autobuzelor la Chișinău ar dura în jur de 6 luni.

  a-tv.md

  Facebook

  Copyright © 2020