Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Campania de informare anti-COVID-19 desfășurată de IGSU continuă

  De la începutul lunii iunie 2021 Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență au informat peste 5400 persoane privind regulile medico-sanitare, care trebuie să fie respectate pentru evitarea infectării cu COVID-19. Salvatorii au patrulat 94 de localități din 29 de raioane printre care Bălți, Dondușeni, Râșcani, Soroca, Orhei, Rezina, Criuleni , UTA Găgăuzia, dar și municipiul Chișinău.

  Aici, specialiștii instituției au înmânat oamenilor 2189 pliante informative și le-au vorbit despre regulile de protecție anti COVID-19. Cetățenii au fost rugați să fie responsabili, să poarte  măști de protecție în spații închise, să se spele cât mai des pe mâini, dar și să evite locurile publice aglomerate.

  De asemenea, în măsurile de profilaxie au fost implicate 30 unități de tehnică din cadrul IGSU cu sistemul sonor instalat, prin care a fost difuzat mesajul informativ privind normele de protecției personală.

  Totodată, salvatorii îndeamnă cetățenii  să se imunizeze cu vaccin contra infecției COVID-19 în scopul prevenirii răspândirii pandemiei în țară. Activitățile de prevenire continuă în toate regiunile Republicii Moldova în cadrul campaniei naționale de informare și responsabilizare a populației „Fii în siguranță! COVID – 19 nu a dispărut”.

  dse.md

  Facebook

  LUMEA

  Malta a vaccinat 70% din populaţia sa adultă cu cel puţin o doză de vaccin împotriva COVID-19, devenind prima ţară a Uniunii Europene care...

  SOCIAL

  Primăria municipiului Chișinău și Ministerul Sănătății, Muncii şi Protecției Sociale vor organiza la sfârșitul acestei săptămâni, în incinta Palatului Republicii, maratonul vaccinării.

  SOCIAL

  Autoritățile publice locale din municipiul Chișinău iau în considerare reducerea restricțiilor anticovid.

  LUMEA

  Ungaria va ridica majoritatea restricțiilor aflate încă în vigoare, inclusiv interdicția de a circula pe timpul nopții, imediat ce țara va atinge pragul de...

  Copyright © 2021