Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • Subiecte

  Căldură în școli și grădinițe

  Până la sfârșitul acestei săptămâni toate școlile, grădinițele, dar și instituțiile medicale din Capitală vor fi conectate la căldură. Despre aceasta a anunțat astăzi primarul Capitalei, Ion Ceban, la ședința operativă a Primăriei. Edilul susține că, a rugat Termoelectrica și toate instituțiile de profil, să facă toate pregătirile pentru a conecta instituțiile menționate la agentul termic.

  Ion Ceban susține că, în prezent, în grădinițe și școli este destul de rece, iar copii nu trebuie să stea îmbrăcați în încăperi.

  Ion Ceban, primarul Capitalei

  “Am primit și mai multe mesaje și solicitări de la părinți. Am avut discuții în această sâmbătă și în această duminică. Solicit și am discutat cu Termoelectrica ca la toate instituțiile educaționale și cele din domeniul sănătății să fie conectate la căldură, treptat, pe parcursul acestei săptămâni, așa cum fiecare este pregătit.”

  Edilul susține că, în această perioadă, autoritățile trebuie să se gândească, în primul rând, la confortul și siguranța copiilor.

  Ion Ceban, primarul Capitalei

  „Sper ca toate pregătirile să fie efectuate și rog foarte mult Executivul împreună cu Termoelectrica, împreună cu regiile noastre împreună cu direcția educație și direcția sănătate, să facă toate pregătirile pentru a conecta agentul termic în această săptămână.”

  Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în această săptămâna, în țară, maxima zilei va fi de până la 15 grade, noaptea, mercurul în termometre, va varia, între minus două și șapte grade.

  Telegram channel

  a-tv.md

  Copyright © 2021