Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Cadrele didactice din raionul Orhei au primit ajutoare financiare

  De Ziua Mondială a Educației și Ziua Profesorului marcată, anual, pe 5 octombrie, peste 2300 de angajați din instituțiile preșcolare și școlare din Orhei au fost răsplătiți cu flori, cuvinte de mulțumire și recunoștință, dar și cu ajutoare financiare în valoare de 1000 și 300 de lei. Despre aceasta anunță serviciul de presă al partidului “ȘOR”, care, menționează că acestea sunt oferite la inițiativa deputatului Ilan Șor. 

  Din informația partidului “ȘOR” de sprijinul financiar de 1000 de lei vor beneficia toate cadrele didactice, iar cei din personalul auxiliar va primi câte 300 de lei. 

  „Vă mulțumesc foarte mult pentru tot ceea ce faceți pentru generațiile pe care le educați. Am un deosebit respect față de profesia dumneavoastră. Dumneavoastră sunteți cei care puneți temelia la educarea și formarea intelectuală a fiecărui cetățean. Consider că trebuie să facem tot posibilul și imposibilul pentru ca să aveți un trai decent și să vă bucurați de confort”, a declarat Ilan Șor adresându-se cadrelor didactice.  

  „Suntem puși în situația în care trebuie să legăm tei de curmei, pentru a depăși toate probleme din domeniul educației. Cunoaștem toate provocările prin care treceți și regretăm că nu toți înțeleg că educația este cea care poate oferi răspunsul pentru problemele economice, demografice și alte probleme. Mă închin în fața tuturor angajaților din sistemul de învățământ”, a menționat președintele raionului Orhei, Dinu Țurcanu.

  „Dragi profesori, sunt mândru de învățământul din raionul Orhei și că instituțiile noastre sunt pline de copii, printre care olimpici. Și asta în pofida tuturor greutăților din sistem”, a adăugat primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu.

  În prezent, în orașul și raionul Orhei activează aproximativ 1300 de cadre didactice, iar peste o mie de angajați reprezintă personalul auxiliar.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  partidulsor.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului „ȘOR”, deputații fracțiunii vor boicota și astăzi ședința legislativului, „așa cum o face în ultimele aproape...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al Partodului “ȘOR”, manifestațiile antiguvernamentale, organizate de Partidul „ȘOR”, vor continua până când actuala guvernare a PAS și...

  Noutăţi

  După cum informează serviciul de presă al partidului “ȘOR”, aproximativ 60 de mii de oameni din diferite colțuri ale țării protestează astăzi împotriva regimului...

  Noutăţi

  Invitați în cadrul emisiunii „TEMA” de la postul de televiziune „Primul în Moldova”, juriștii Nicolae Eșanu și Vitalie Catană s-au expus cu privire la...

  Copyright © 2021