Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • SOCIAL

  Bucuria sărbătorilor continuă la OrheiLand, construit la inițiativa lui Ilan Șor, cu patinoar, carusele, tobogane, rollercoaster, star tower

  Orice copil din țara noastră vrea să viziteze, măcar o dată, cel mai mare parc de distracții din Moldova, dar și din regiune – OrheiLand, construit la inițiativa lui Ilan Șor, în 2018. Nici adulții nu se plictisesc, dacă ajung în cel mai îndrăgit loc din țara noastră și unde totul este gratuit. Feeria de lumini și decorațiunile deosebite, instalate cu ocazia sărbătorilor de iarnă, îi cuceresc pe toți vizitatorii.

  Cei însetați de adrenalină au făcut cozi la carusele, tobogane, rollercoaster, star tower și alte atracții de pe teritoriul OrheiLand. De la deschiderea sezonului de iarnă, mai exact, din 24 decembrie, mii de oameni au vizitat acest parc. Printre atracțiile principale este și patinoarul amenajat pe teritoriul parcului. De revelion, a fost dată o petrecere pentru copii. Mai exact, a fost organizat un show de dans pe gheața patinoarului amplasat pe teritoriul OrheiLand. Copiii sunt încântați și de toboganele cu sănii.

  În sezonul de iarnă, OrheiLand activează zilnic, între orele 10:00-20:00. Accesul la toate atracțiile, care sunt pentru toate vârstele, este gratuit.

  Un alt parc de distracții se află în orașul Taraclia și a fost deschis în data de 25 decembrie, tot la inițiativa lui Ilan Șor. Acesta este singurul și cel mai mare parc de distracții din sudul Moldovei. De la deschidere și până în prezent, parcul a fost vizitat de peste 10 mii de oameni. Parcul de distracții din Taraclia activează zilnic, între orele 17:00 și 22:00, și va fi deschis până la sfârșitul lunii ianuarie.

  partidulsor.md

  Facebook

  Copyright © 2021