Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  BREAKING NEWS! Parlamentul poate fi dizolvat

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  „Curtea Constituțională constată drept circumstanțe care justifică dizolvarea Parlamentului de legislatura a 10-a, imposibilitatea formării guvernului în conformitate cu prevederile Constituției”, a declarat Manole.

  Aceasta a precizat că judecătorul Vladimir Țurcan a avut o opinie separată, iar magistratul Serghei Țurcanu a avut o poziție disidentă.

  privesc.eu

  Facebook

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  POLITICA

  Parlamentul nu poate fi dizolvat, dacă există un candidat al majorității deputaților. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul emisiunii live.

  POLITICA

  Biroul permanent al Parlamentului a decis convocarea forului legislativ în două ședințe a unei sesiuni extraordinare – pe 23 și 24 decembrie curent, a...

  Copyright © 2020