Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  BREAKING NEWS! Parlamentul poate fi dizolvat

  Parlamentul din legislatura a zecea poate fi dizolvat. Decizia a fost pronunțată de către președintele Curții Constituționale, Domnica Manole.

  „Curtea Constituțională constată drept circumstanțe care justifică dizolvarea Parlamentului de legislatura a 10-a, imposibilitatea formării guvernului în conformitate cu prevederile Constituției”, a declarat Manole.

  Aceasta a precizat că judecătorul Vladimir Țurcan a avut o opinie separată, iar magistratul Serghei Țurcanu a avut o poziție disidentă.

  privesc.eu

  Facebook

  ALEGEREA EDITORILOR

  Procurorul general Alexandr Stoianoglo spune că instituțiile colegiale, inclusiv Parlamentul și Guvernul ar putea fi trase la răspundere. Pedepsele pot fi aplicate în urma...

  POLITICA

  Parlamentul urmează să decidă, astăzi, asupra creării Comisiei de anchetă pentru elucidarea circumstanțelor presupusei răpiri a ex-judecătorului ucrainean, Nicolae Ceaus. Proiectul de hotărâre a...

  POLITICA

  Fostul președinte al Curții Constituționale Victor Pușcaș a explicat pentru Sputnik Moldova ce se poate întâmpla după eșuarea tentativei de învestire a Guvernului Grosu.

  POLITICA

  Parlamentul nu poate fi dizolvat, dacă există un candidat al majorității deputaților. Despre aceasta președintele PSRM, Igor Dodon, a declarat în cadrul emisiunii live.

  Copyright © 2021