Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea: Sunteți cu adevărat parteneri internaționali? Pe cine apărați – pe Plahotniuc sau poporul Republicii Moldova?!

  (Comentariul autorului Bogdan Țîrdea)

  FMI este nemulțumit de inițiativa noastră de a anula plata miliardului de către oameni. Ambasadorul UE este nemulțumit de proiectul, care obligă supermarketurile să expună pe rafturi 50% din mărfurile moldovenești.

  UE este nemulțumită de punerea sechestrului pe 250 de milioane de dolari la Victoriabank, participant la furtul miliardului.

  Statele Unite sunt nemulțumite că returnăm poporului Stadionul Republican.

  Și UE este, de asemenea, nemulțumită de intenția noastră de a concedia persoanele puse în funcție de Plahotniuc la Banca Națională, ANRE.

  Domnilor! Sunteți cu siguranță parteneri internaționali? Sau sunteți pînă la urmă jefuitorii?

  Pe cine apărați: Pe Plahotniuc sau poporul Republicii Moldova? Sau pe voi înșivă din contul nostru?

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.
  Reamintim că decizia finală a instanței de judecată nu este emisă față de persoanele vizate în articol.

  socialistii.md

  Facebook

  SOCIAL

  Zi de bucurie și amintire a eroismului străbunicilor noștri – asta înseamnă Ziua Victoriei pentru deputatul PSRM Bogdan Țîrdea. Împreună cu colegi de partid,...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Toți directorii care fac parte din Consiliul de Administrare al ANRE sunt partenerii și foștii colegi de partid ai Maiei Sandu. Precizarea a fost...

  POLITICA

  PAS și Platforma DA trebuie să spună franc că își doresc ca cetățenii să achite în continuare banii furați din sistemul bancar. Cu acest...

  POLITICA

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea în legătură cu lipsa voturilor pentru candidatul înaintat la funcția de prim-ministru din partea PAS Igor Grosu, din 25 martie:

  Copyright © 2020