Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • ALEGEREA EDITORILOR

  Bogdan Țîrdea: În oraș au fost construite drumuri noi, trotuare, terenuri de joacă, achiziționate noi troleibuze și autobuze

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea:

  „Slujitorii lui Soros și baronii mass-media ai Maiei Sandu continuă să îl calomnieze pe primarul capitalei, Ion Ceban.

  Se pare că centrul orașului este murdar.

  Nu mai spuneți! Într-adevăr așa este? Nouă ni se pare exact opusul.

  Pentru prima dată în ultimii cel puțin 10 ani, au fost restaurate havuzuri, pasaje subterane, au fost îndepărtate panourile publicitare și tarabele! Orașul s-a luminat, s-a transformat, s-a născut din nou, respirînd adînc.

  Trotuarele din sectorul Centru au fost acoperite cu plăci noi de teracotă, ca în cele mai bune capitale ale lumii. Se îndepărtează murdăria, se curăță zăpada, se dezinfectează orașul! Ați mai văzut așa ceva în toți acești ani?

  Orașul a obținut noi drumuri, trotuare, locuri de joacă, troleibuze noi și autobuze! Despre suburbii, în general tac!

  Chiar și rîul Bîc a fost curățat, ceea ce este dincolo de domeniul fanteziei.

  Și cel mai important, s-au încetat furturile.

  Primarul a întors în subordinea orașului hectare întregi de teren furat de mafia construcțiilor. Toate tenderele sunt deschise.

  Multe scheme de corupție au fost eliminate.

  Ați putea să-mi numiți cel puțin o persoană apropiată de Ceban, care ar controla microbuzele, tarabele, publicitatea în capitală, întreprinderile de construcții și așa mai departe, așa cum era pe vremea lui Chirtoacă?

  Ceban a demonstrat abilități manageriale extraordinare, cu un buget foarte slab și absența majorității în consiliul municipal.

  Sunt convins că toate încercările posturilor TV 8, PROTV și ale slujitorilor lui Soros sunt sortite eșecului. Oamenii văd și înțeleg totul”.

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  Consultările lansate de către președintele Maia Sandu cu societatea civilă, pentru a găsi o soluție privind depășirea crizei politice, sunt criticate de către experți....

  ALEGEREA EDITORILOR

  Responsabili pentru prețul combustibililor și lubrifianților în Moldova sunt partenerii președintelui Maia Sandu. Despre acest lucru a declarat deputatul PSRM Bogdan Țîrdea, care a...

  POLITICA

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea cu privire la hotărârea Curții Constituționale din 23 februarie privind legalitatea numirii unui candidat la funcția de prim-ministru de către...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Comentariul politologului Bogdan Țîrdea:

  Copyright © 2020