Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea despre schema de finanțare a partidului Maiei Sandu

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea cu privire la apelul liderului Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, către cetățeni cu solicitarea de a strînge bani pentru partidul său)

  – Din nou, Maia apelează la cetățeni pentru bani. Deci – încasarea banilor.

  Schema este următoarea.

  1. Maia solicită cetățenilor sprijin financiar.
  2. Soros și Fundația Adenauer transferă dolari ONG-urilor.
  3. ONG-urile transferă dolarii voluntarilor acestor ONG-uri.
  4. Voluntarii ONG-urilor (care sunt și voluntari PAScuDA) fac donații pentru partidul Maiei.

  Acum înțelegeți de ce acum cîteva zile Maia s-a apropiat de cetățeni, invitîndu-i să devină voluntari pentru partidul ei?

  Dar cum se desfășoară acțiunea de susținere pentru campania electorală în sine?

  Aici este și mai simplu.

  1. Aceleași ONG-uri și mass-media o promovează „gratuit” pe Maia, dezvoltîndu-i sloganurile, inițiativele, proiectele de lege și sondajele de opinie.
  2. Ei monitorizează alegerile (salut Promo-LEX!).
  3. Ei promovează mesajele ei prin presupusele reclame pe social media.
  4. Aceleași ONG-uri și mass-media ale lui Soros se ocupă de contra-propagandă (salut TV8 și Jurnal TV!) Își ucid fără milă concurenții, le urmăresc familiile, scriu despre proprietatea lor (salut Ziarul de Garda) numindu-i corupți. Ei spală imaginea Maiei în zadar (citiți Moldstreet :)) Toate acestea costă zeci de milioane de dolari!
  5. Și prin urmare ce se întîmplă?

  Maia apare sub întruchiparea unei femei modeste și sărace, care cheltuiește 600 de lei pe utilități și trăiește cu 5000 de lei pe lună!

  Iar deputații și miniștrii săi aproape că mor de foame, abia reușind să economisească pentru un Porsche Cayenne și Lexus RX 450!

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  ALEGEREA EDITORILOR

  Discursul deputatului PSRM, Bogdan Țîrdea, rostit în cadrul ședinței Parlamentului Republicii Moldova din 23 decembrie 2021

  ALEGEREA EDITORILOR

  „Partidul pro-prezidențial de la guvernare PAS promovează cea mai antisocială politică din ultimii 10 ani. Aceștia au mințit pensionarii, profesorii, medicii. Ei au lipsit...

  ALEGEREA EDITORILOR

  Alături de „oamenii buni” din PAS, în țară au ajuns vremurile tulburi. Deputatul Blocului Socialiștilor și Comuniștilor, Bogdan Țîrdea, a menționat la protestul civic...

  POLITICA

  Deputatul socialist Bogdan Țîrdea crede că PAS încearcă să realizeze o nouă capturare a statului, să supună justiția și întregul sistem judiciar. Despre acest...

  Copyright © 2021