Connect with us

Salut, ce cauți?

 • Русский
 • POLITICA

  Bogdan Țîrdea despre schema de finanțare a partidului Maiei Sandu

  (Comentariul politologului Bogdan Țîrdea cu privire la apelul liderului Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, către cetățeni cu solicitarea de a strînge bani pentru partidul său)

  – Din nou, Maia apelează la cetățeni pentru bani. Deci – încasarea banilor.

  Schema este următoarea.

  1. Maia solicită cetățenilor sprijin financiar.
  2. Soros și Fundația Adenauer transferă dolari ONG-urilor.
  3. ONG-urile transferă dolarii voluntarilor acestor ONG-uri.
  4. Voluntarii ONG-urilor (care sunt și voluntari PAScuDA) fac donații pentru partidul Maiei.

  Acum înțelegeți de ce acum cîteva zile Maia s-a apropiat de cetățeni, invitîndu-i să devină voluntari pentru partidul ei?

  Dar cum se desfășoară acțiunea de susținere pentru campania electorală în sine?

  Aici este și mai simplu.

  1. Aceleași ONG-uri și mass-media o promovează „gratuit” pe Maia, dezvoltîndu-i sloganurile, inițiativele, proiectele de lege și sondajele de opinie.
  2. Ei monitorizează alegerile (salut Promo-LEX!).
  3. Ei promovează mesajele ei prin presupusele reclame pe social media.
  4. Aceleași ONG-uri și mass-media ale lui Soros se ocupă de contra-propagandă (salut TV8 și Jurnal TV!) Își ucid fără milă concurenții, le urmăresc familiile, scriu despre proprietatea lor (salut Ziarul de Garda) numindu-i corupți. Ei spală imaginea Maiei în zadar (citiți Moldstreet :)) Toate acestea costă zeci de milioane de dolari!
  5. Și prin urmare ce se întîmplă?

  Maia apare sub întruchiparea unei femei modeste și sărace, care cheltuiește 600 de lei pe utilități și trăiește cu 5000 de lei pe lună!

  Iar deputații și miniștrii săi aproape că mor de foame, abia reușind să economisească pentru un Porsche Cayenne și Lexus RX 450!

  Site-ul a-tv.md oferă dreptul la replică tuturor celor vizați în articol.

  socialistii.md

  TOP 24 de ore

  Facebook

  POLITICA

  "Donatorii externi nu sunt oameni proști, ei finanțează PAS pentru ca aceștia să le promoveze interesele economice și politice". Declarația a fost făcută de...

  POLITICA

  Marea tragedie a Republicii Moldova constă în faptul că la putere ajung persoane corupte, care au participat la fortul miliardului, concesionarea Aeroportului și la...

  POLITICA

  Deputatul socialist a prezentat dovezi ale legăturilor dintre Maia Sandu și conducerea Agenției Naționale de Reglementare în Energetică. El a atras atenția, pe rețelele...

  POLITICA

  Liderii Partidului Acțiune și Solidaritate, inclusiv Maia Sandu, sunt părtașii fraudei financiar-bancare. Deputatul PSRM, Bogdan Țîrdea, a prezentat, astăzi, în cadrul unui briefing, documente...

  Copyright © 2021